Kirjoittaja Aihe: sharp ay-xpc9jr pumppu ei pelitä  (Luettu 2140 kertaa)

Poissa jiipee

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 25
sharp ay-xpc9jr pumppu ei pelitä
« : 28.11.13 - klo:21:14 »
Sharpin pumppu lakkasi toimimasta, ei tule lämmintä, huoltomies kävi, katsoi aineet, mutta ne oli ok. Jos laitan pyynnön +32 asteeseen ja puhalluksen täysille ei lämpötila näytössä nouse, eikä puhallin kyllä puhalla täysillä, näytössä lämpötila seilaa 19-21 väliä, ja puhaltelee aikalailla huoneen lämpöstä ilmaa. Viilennyksellä on vähän virkumpi ja puhallinki puhaltaa voimakkaammin, mutta ei tuo mitään kylmää puhalla siltikään.

Vikakoodeja ei tule jos oikein osasin ne lukea, eli pidin sielä sisäyksikössä olevaa nappia pohjassa n. 5sekuntia ja näyttöön alkoi vilkutteleen nollaa, vai katotaanko koodit jotenkin muutoin?

Pumppu ollut todella vähällä käytöllä, se hankittiin konkkaan menneestä lämpöplussasta juuri ennenkuin se meni nurin, joten takuuasiatkin on retuperällä, ei tuo oikein ketää kiinnosta.

sharp ay-xpc9jr on malli.

Poissa visannala

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 25
  • Rintamamiestalollinen
Vs: sharp ay-xpc9jr pumppu ei pelitä
« Vastaus #1 : 07.04.17 - klo:11:49 »
Moro,

Vanha toi sun postaus jo, mutta itellä kävi ihan sama juttu pari viikkoa sitten omassa Sharp AY-XPC9JR koneessa, eikä ole laite siitä toipunut. Ei tee kylmää, ei lämmintä.

Saitko laitteen kuntoon vai heivasitko pois uuden tieltä? Mulla kylmäkoneasentaja oli sitä mieltä, että kompressori on paskana, se ei lähtenyt ollenkaan pyörimään. Eli uusi ilppi pitää hankkia. Sitä tässä vielä mietin, josko ton vanhan saisi vielä korjattua (halvalla), jos löytäisi toimivan kompuran ja keksisi jonkun "sepän" joka tinaisi vanhan irti ja uuden tilalle... Voi olla, ettei maksa vaivaa, ehkä yritän tosta sisäyksiköstä poistaa kennon ja tutkia jos sen saisi toimimaan puhaltimena siirtämään takan tai puuhellan lämpöä ympäri kämppää.
--
Ville S.