Kirjoittaja Aihe: Fujitsu WOYA080LFCA&WGYA100DG6 ongelmat  (Luettu 299 kertaa)

Poissa Paroni

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 1
Fujitsu WOYA080LFCA&WGYA100DG6 ongelmat
« : 11.01.18 - klo:22:52 »
Todettakoon alkuun, että laitehankinta(10/2016) on ollut verrattain suuri pettymys. Asiaa ei paranna maahantuojan passiivinen käyttäytymismalli reklamaatioissa. Vikahistoria vuoden aikana lyhyesti:
- Kylmäainevuoto kaksi kertaa (vuotokohta sisäyksikön "tehtaan liitos")
- Lämmityspiirin jäähtyminen (kolmitieventtiili jumissa->vaihdettu)
- Käyttövesi liian kuumaa ja lataus sähkölämmittimellä (viallinen käyttöveden lämpötila-anturi->vaihdettu)
- Käyttövesi kylmää ja edellä mainitun lämpötila-anturin ilmoittama lukema vaihtelee 50-62 asteen välillä (selvityksessä)

Tilanne loppukäyttäjän kannalta on haasteellinen, koska laite itsessään ei tunne/ilmoita vikaa, mutta vuoroittain jäähtynyt asunto ja kylmäsuihku alentaa asumisviihtyvyyttä. Eri yhteydenotot maahantuojaan eivät ole tuottaneet toivottoa tulosta ja kiinteistössä on käynyt useampi laitteen edustaja ihmettelemässä. Järjestelmän jatkuva tarkkailu ja lukuisat käyttöveden käsikäynnistykset ja sammuttamiset heikentävät kuluttajan luottamusta ko. järjestelmään.

Onni olkoon niillä joilla Fujitsu on toiminut. Itselläni ei ole, eikä toimi tätä kirjoittaessakaan. Toisaalta olen ansiokkaasti kasvattanut energiayhtiön liikevaihtoa ja kenties myös käyttökatetta(sijoitusvinkki: lisää Fortumia).

Yhteenvetona en voi suositella kyseistä laitetta.