Kirjoittaja Aihe: Rekisteröityminen ja allekirjoitukset  (Luettu 29764 kertaa)

Poissa eepponen

  • Konkari
  • ****
  • Viestejä: 683
Rekisteröityminen ja allekirjoitukset
« : 20.10.05 - klo:11:33 »
Rekisteröityminen pakollista, jos haluaa kirjoittaa viestejä. Viestien lukeminen onnistuu rekisteröitymättä, mutta liitteet eivät näy kuin rekisteröityneille. Rekisteröityminen on nopea, ilmainen ja vaivaton toimenpide. Klikkaa yläreunan "rekisteröidy" - linkkiä ja seuraa ohjeita.

Alla vielä vanhat rekisteröitymisen hyöty- ohjeet:


Kerrataanpa näitä rekisteröitymisen hyötyjä vanhalta foorumilta:

1. Ensinnäkin, jos vierailee usein palstalla, ja mahdollisesti eri tietokoneilta, näkee rekisteröitynyt nopeasti uudet viestit jo luettujen seasta. Kun rekisteröityy ja kirjautuu näkyy kaikkien edellisen kirjautumisen jälkeen kirjoitettujen viestien edessä "uusi"- symboli. Samoin näkyy linkki: "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit", jota klikkaamalla avautuvat kaikki viestit joita et ole lukenut. Jos haluaa vain käydä pikaiseen lukemassa uudet jutut, helpottaa tämä asiaa huomattavasti.

2. Rekisteröityneenä voit lähettää viestejä

3. Voit vastaanottaa ja lähettää yksityisviestejä (vähän sähköpostin tyyliin) muille foorumin käyttäjille.

4. Voit luoda ja osallistua äänestyksiin.

5. Pääset osaksi "yhteisöä" nimimerkilläsi.

Muistakaa kirjautua sisään foorumille sen jälkeen kun olette rekisteröityneet. Voitte tarkistaa foorumin yläreunasta, että oletteko kirjautuneena sisään. Siellä pitäisi näkyä käyttäjätunnuksesi.

Allekirjoitus näkyy kaikkialla viesteissäsi. Olisi hyvä, jos ilmoittaisit allekirjoituksessasi muutamia perustietoja.
Allekirjoituksen saa lisättyä rekisteröitymisen yhteydessä, tai myöhemmin foorumille sisäänkirjautuneena. Allekirjoitusta voi muokata yläpalkin kohdasta Profiili ja sieltä profiilin ulkoasu. Allekirjoitukseen on suotavaa lisätä oleellisimmat tiedot; ILP vai VILP, Koneen tyyppi, asennusajankohta, sijainti kunnan tai maantieteellisen alueen tarkkuudella, tila mitä lämmitetään, noin neliöt, kerrosluku, jos lämpöä menee useampaan kerrokseen, rakennusaika jne. Esimerkki:

Panasonic E9DKEW asennettu 9/2005, laite olohuoneessa (n.50m3). OK-talo, tiiliverhous, rv.1971, 1krs. n.120 m2 (ilp lämmittää n.80m2) lisäksi: varaava takka, sähköpatterit. Sijainti Rannikko, Oulun seutu

Tekstikoko on hyvä rajoittaa 8pt, jolloin allekirjoitus menee pienempään tilaan. Onnistuu kun laittaa allerkirjoituksen size- tagien väliin [ size=8pt] teksti tähän [ /size]. size ja /size tekstien edestä välilyönti pois...

Muokkasin viestiä rekisteröintipakon vuoksi. Tummennetulla muokattu osa -Samppa
Päivitetty 11.3.09 -Samppa
« Viimeksi muokattu: 07.10.14 - klo:20:10 kirjoittanut Samppa »