Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Terve,

haluisin ostaa kyseisen liittimen, mutta en ole löytänyt. Onnisella ei ollut kun kyselin. Eli mistä olette hankkineet, jos olette sen ostaneet.

Sitten mistä saisi T-mallin liittimen halvalla. Eli sellainen jossa on naaras SAE 1/4 toisessa päässä ja toisessa päässä olisi uros SAE 1/4. Tämän lisäksi vielä kyljessä yksi SAE 1/4 uros liitin.

Tarkoitus olisi korvata mittarisarja näillä liittimillä.

Eli laitan ensimmäiseksi venttiilin ja sen jälkeen tuon T-haaran. Siihen uros päähän tarvitsisin naaras - naaras muuntimen, jotta saan siihen kiinni vacuumi mittarin. Mittarista sitten letkulla tyhjiö pumpulle. Tuosta T-haaran sivu liittimeen tulisi sitten Teston 549I painemittari.

Kiitoksia avustanne.
2
Omat modifikaatiot ja viritykset / Vs: Poistoilman hyödyntäminen tavallisessa ilpussa
« Uusin viesti kirjoittanut Lurkus tänään kello 01:50 »
sehän siinä onkin ongelma kun sitä lämmintä ilmaa tulee liian vähän niin sen sisältämä kosteus jää patteriin kun se ei lämpiä tarpeeksi

Entäpä jos putki on kiinni kennossa? Ei virtaa siinä kohtaa muuta kuin sisäilma. Menkööt muualla kennossa mitä vaan.
3
No - on se $16000 / 26000e Chademo-laturistakin aika paljon - vaikka siinä se laturi sentään tulee mukana.

Tuo wanha 120V AC-systeemihän on lähinnä analoginen, sinne laitellaan eri kokoisia vastuksia ja tehoa säädetään pwm-pulssilla. Sellaisen väkertää vaikka Arduinosta jos ei halua maksaa maltaita.
4
Fujitsu / Vs: 8 kW monoblock Waterstage varaajaan
« Uusin viesti kirjoittanut pmj tänään kello 00:40 »
Tulin juuri reilun viikon reissusta ja sillä aikaa oli Oulussakin pakkaset alkaneet. Laitoin ennen reissua aikaohjelman, että lämmitys alkaa 1100 ja loppuu 2100 joka päivä. Pitkä aika siis olla pumpulla sammuksissa ja vähän jänskätti, että miten levylämmönvaihin ulkona on pärjäillyt. Laitoin sen ulkolämpötilamittarivastuksen lämmönvaihtimen olemattoman eristeen alle. Vaikka yöpakkasia ollut, niin alin ulkolämpötila sen mukaan ollut 13,3 astetta, eli kv-pumppu ei sen mukaan olisi käynnistynyt kertaakaan turhaan. Vaan en tiedä mikä nyt on kun kv-pumppu ei pysähdy vaikka itse pumppu pysähtyy yöksi. Ulkona on kyllä -4 mutta tämän vehkeen ei pitäisi sitä tietää, kun ulkolämpölukemakin näyttää valikossa reilu 16.

Laitoin muuten sieltä käyttöveden sähkölämmitysreleeltä pysyvän piuhan EX6:een ja nyt se sen puolesta tuntuu toimivan. Häiriöhistorian mukaan näyttää ensimmäinen ulkoinen häiriö tulevan aina noin 3 tuntia lämmityksen alettua, eli tässä tapauksessa kesken lämmityksen.
5
Sharp (IVT) / Vs: Bosch compress 7000 lämpötila seilaa
« Uusin viesti kirjoittanut VesA tänään kello 00:00 »
4 minutin sykli vaan ihmetyttää.
Laite lämmittää 23 pyyntiin moitteettomasti, mutta rupeaa samantien puhaltamaan huoneenlämpöistä niin kovaa että 1-2 minuutissa lämpötila on 22C ja siitä taas 1-2 minuuttia ja lämpötila on 21C. Tiedon näkee pumpun omasta näytöstä ja tuntee myös iholla. Sen jälkeen alkaa lämmityspuhallus 23C:seen. Tätä kestää taas jokin 4 minuuttia ja sama jäähdytysrumba taas sen jälkeen. En ymmärrä ja laite on lämmityksellä.

Eihän se huoneen lämpötilasta mitään tiedä, se mittaa lämmöt omasta kainalostaan.. ja kun se siihen lähelle pienen lämpöisen alueen saa aikaiseksi niin sen se myös äkkiä jäähdyttää kompuran pysähtyessä. Tuollainen laite mittaa lämpötilaa ehkä 5 minuutin välein ja sitten sen äly koittaa siitä jotain päätellä, ei siinä perinteistä termostaattia ole muutenkaan. Ohjelmisto ei vaan osaa käyttäytyä tuossa tilanteessa sen paremmin, luultavasti laitteen pieninkin antoteho on ihan liikaa tarpeeseen nähden. Ainoa mikä tuossa voi auttaa on lämpöanturin siirto pois koneen sisuksista jonnekin missä lämpö ei nouse niin äkkiä.
6

(enkä muutenkaan oikein ymmärrä miksi ne ovat ylipäätään noin kalliita, tuossa on sisällä yksi rele sekä noin postimerkin kokoinen elektroniikka joka ohjaa relettä ja kertoo autolle paljonko saa ottaa virtaa, varsinainen akkulaturihan on autossa)

No - on se $16000 / 26000e Chademo-laturistakin aika paljon - vaikka siinä se laturi sentään tulee mukana.
7
Gree / Vs: Green ihme johto
« Uusin viesti kirjoittanut VesA 22.10.17 - klo:23:46 »
Onkohan tuo pumppuna iha susipaska?
Aikapaljon tuntuu ulkoyksikkö työntävän kondensio/sulatusvettä nollakelillä.
Tosiaan 26m2 autotalliin tuon ostin, suurinosa ajasta pumppu on ylläpito lämmöllä. Varmaan rinnalle pitää ostaa talvelle pakkasvahti/patteri ettei pääse pakkanen yllättämään.

Voihan tuo olla sama laite kuin olisi tullut Ultimaten tarralla, ehkä niiltä oli tarrat lopussa. Näytti sillä olevan -15C lämmitysraja, mutta jää nähtäväksi mitä silloin tapahtuu.
On minulla tuolla pyörinyt kesät talvet 300e ( telineineen ja putkineen ) Gree-Ultimate kohta kymmenen vuotta. paha näistä on ennusteita antaa.
8
Ilmanvaihto / Vs: Vanhan alumiinikuutiolämmöntalteenottolaitteen käytön järkevyys
« Uusin viesti kirjoittanut Scroll 22.10.17 - klo:23:40 »
http://www.holtop.com/gzyjdq/d/file/Products/Rotary/2012-11-29/e0af5e127ea953b5e7096315de4b4d0c.pdf (Sivu 8)

Kiinalaisten (varmaan muualta kopioitu tuo info, muistaakseni lukenut muualtakin saman tekstin) selvitykset tuossa miten pyöriväkennoisen puhaltimien sijainti vaikuttaa. Ei toki koske venykuutioista.

Kiitoksia mielenkiitoisesta linkistä! "Artificial Environment Technology Company". Mielenkiintoinen firmannimi BTW. Pitäsikö perustaa vastaava Suomeen: "Keinotekoisen Ympäristön Yhtiö Oy"

9
Sharp (IVT) / Vs: Bosch compress 7000 lämpötila seilaa
« Uusin viesti kirjoittanut Sessa 22.10.17 - klo:22:11 »
4 minutin sykli vaan ihmetyttää.
Laite lämmittää 23 pyyntiin moitteettomasti, mutta rupeaa samantien puhaltamaan huoneenlämpöistä niin kovaa että 1-2 minuutissa lämpötila on 22C ja siitä taas 1-2 minuuttia ja lämpötila on 21C. Tiedon näkee pumpun omasta näytöstä ja tuntee myös iholla. Sen jälkeen alkaa lämmityspuhallus 23C:seen. Tätä kestää taas jokin 4 minuuttia ja sama jäähdytysrumba taas sen jälkeen. En ymmärrä ja laite on lämmityksellä.
10
Yleinen keskustelu / Vs: Leivinuunin "lisälaite"
« Uusin viesti kirjoittanut burmanm 22.10.17 - klo:22:11 »
https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/uusin-tutkimus-loysi-yhteyden-alypuhelimen-ja-aivokasvaimen-valilla/5917644

Tuosta tutkimuksesta kannattaa sitten lukea vasta kun se on peer-reviewed. Tällä hetkellä sen tuloksia ei ole varmistanut kukaan, ei edes tarkastanut silmämääräisesti.

Lainaus
Suhtautuisin luonnolliseen ja keinotekoiseen säteilyyn vähän erilailla. Ihminen ei taida kuitenkaan olla niin ylivertainen tieteensä kanssa kun kuvittelee olevansa. Jos säteilystä osataan mitata jotain ominaisuutta ei se tarkoittane sitä että siinä voisi olla silti miljoona muuta ominaisuutta mistä ei ihmisparalla ole hajuakaan.

Onkohan fysiikan tunnit aikanaan menneet nukkuessa?

Lainaus
Ihmiskroppa on sopeutunut "luonnon" säteilyyn, mutta onko se sopeutunut siihen keinotekoiseen jossa voi olla ominaisuuksia mitä luonnon säteilyssä ei ole.

Niin kuin mitä ominaisuuksia? Onko sillä eroa tippuuko käpy puusta vai tiputanko minä sen? Tuleeko niistä erilainen värähtely? Tuottaako käpy erilaisen äänen pudotessaan jos kukaan ei ole kuuntelemassa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10