Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kuumarinki - Kuumakallejen kokoontumispaikka / Vs: Lupia?
« Uusin viesti kirjoittanut ekopentti tänään kello 16:56 »
Ilmalämpöpumpun asentamiseen riittää sähköasennusten osalta maallikon valtuudet jos laite on pistotulppaliitäntäinen ja lähistäöllä on asianmukainen pistorasia. MMJ-välijohdon kytkeminen rinnastetaan jatkojohdon tekemiseen eli täysin normaali maallikon sähköasennus tämäkin.
Älkää silti tehkö sähköasennuksia ellette osaa ;D
Korjauksiin tarvitaan sähköpätevyys eli outo epäloogillisuus. Mielestäni on turvallista vaihtaa esim piirikortti jännitteettömään laitteeseen.
2
Kuumarinki - Kuumakallejen kokoontumispaikka / Vs: Lupia?
« Uusin viesti kirjoittanut slpoy tänään kello 16:47 »
Muistakaa myös asentajalla tai yrityksellä pitää olla myös sähköluvat. Tosin jos oikein tällä foorumilla inttää vastaan niin silloin varmaan saa tehdä myös ilman lupia.
3
Mitsubishi / Sisäyksikkö jäätyy
« Uusin viesti kirjoittanut mapirhonen tänään kello 16:05 »
Moro
Ilmeni ongelma että sisäyksikön pintaan tulee jäätä sekä ulkoyksikön mihin outket tulee niin tulee kanssa jäätä,uudelleenkäynnistyksen jälkeen ei lämmittänyt jäähdytti kylläkin huollossa epäilivät nelitieventtiiöiä pystyykö itse vaihtamaan?Ulkoyksikön malli mitsubishi muz fa25 vah....
4
Mitsubishi / Vs: MSZ-LN
« Uusin viesti kirjoittanut Mikko86 tänään kello 15:55 »
Itselläni korjaantui aikaisemmin mainitsema ongelma, (liittyi Melcloudin kulutusseurantaan = näytti liian alhaisia vuorokausikulutuksia) sillä kun kävin ulkoa napsaisemassa pumpun virtakytkimestä Off-asentoon sulatuksen loputtua. Tämän myötä myös lämmitysjaksot pitenivät jonkin verran.

Nyt ollaan näillä 0-keleillä ja pikkupakkasilla 4-5kwh/vrk kulutuksissa, mikä lienee jo ihan normaalia.
5
Omat modifikaatiot ja viritykset / Vs: ILMALÄMPÖPUMPPU JA KÄYTTÖVEDEN LÄMMITYS
« Uusin viesti kirjoittanut HYBRID tänään kello 14:32 »
Valmis PYTTYHYBRIS.
6
Yleinen keskustelu / Vs: Pörssisähkö 2017
« Uusin viesti kirjoittanut RAFU tänään kello 14:20 »
Perjantaina (15.12) keskihinta nousee +0,894 c/kWh ja ylihintaa systeemihintaan nähden on +4,8 %
7
Omat modifikaatiot ja viritykset / Vs: ILMALÄMPÖPUMPPU JA KÄYTTÖVEDEN LÄMMITYS
« Uusin viesti kirjoittanut HYBRID tänään kello 13:07 »
Tulipas edelliseen huono kuva. Ei tämä uusikaan kovin hääppönen ole. Johtuneeko pikselien pienennyksistä, vanhoista romu koneista, vai kuvaajasta?
8
Kuumarinki - Kuumakallejen kokoontumispaikka / Vs: Lupia?
« Uusin viesti kirjoittanut Jeremy tänään kello 11:29 »
Tukesin sivuilta löytyy vastaus nestekaasulaitteiden asennukseen eli on luvanvaraista
Tukes kertoo näköjään seuraavaa: Asetuksen 766/2016 pätevyysvaatimukset eivät koskekylmälaiteliikkeitä ja henkilöitä, jotka huoltavat isobutaania (R600a), propaania (R290), propeenia (R1270), ammoniakkia (R717) tai hiilidioksidia (R744) sisältäviä kylmälaitteita.

Ja nestekaasuasennuksissa puhutaan vain kaasulaitteista, mutta lämpöpumppuhan ei sinällään ole tässä mielessä kaasulaite. Jos näistä tulkitsee niin luonnollisia kylmäaineita käyttäviä laitteita saa kuka vaan asentaa kylmäaineiden puolesta.

Lähetetty minun FRD-L09 laitteesta Tapatalkilla

9
Vapo Oy on Suomen valtion sekä alueellisten ja paikallisten energiayhtiöiden omistama moderni asiantuntijaorganisaatio. Vapo Oy tarjoaa asiakkailleen paikallisia kiinteitä polttoaineita sekä monipuolisia energiaratkaisuja. Vapo tuottaa myös itse lämpöä ja sähköä näistä kotimaisista paikallisista polttoaineista.

Vapo Oy:n Suomen organisaatiossa polttoaineiden tuotanto ja myynti sekä vastuu asiakkaista ja sidosryhmistä kuuluu viidelle asiakasalueelle, jotka ovat Itä, Kaakko, Lounas, Länsi ja Pohjoinen.

Haemme Pohjoisen alueelle Kajaaniin määräaikaiseen työsuhteeseen

OPERAATIOVASTAAVAA,

jonka päävastuualueina ovat puunhankinta sekä toimitukset- ja ajojärjestely.

Operaatiovastaava on vastuussa oman vastuualueensa palveluprosessien asiakaslähtöisestä toiminnasta, kustannustehokkuudesta, toiminnan laadusta, palo- ja työturvallisuudesta, ympäristölupamääräysten noudattamisesta, sidosryhmäasioista sekä tarvittavien tietojärjestelmien ylläpidosta ja tietojen oikeellisuudesta. Myös prosessien kehittäminen on osa joka päiväistä työtä.

Operaatiovastaava vastaa ja johtaa alueen puunhankintaa siten, että määrälliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet saavutetaan. Hän on vastuussa alueensa toimitusten ja logistiikkatoimintojen päivittäisestä suunnittelusta ja toteutuksesta sekä alueen toimitusyrittäjien ohjauksesta ja valvonnasta. Operaatiovastaava osallistuu tarvittaessa toimituspäivystykseen osana toimitustiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietoteknistä osaamista, tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. metsä- tai energia-alan insinööri amk tai vastaava) sekä määrätietoista positiivista asennetta ja halua kehittää asioita tiimissä.

Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan noin 12 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Vesa Tiikkaja, puh. 040 068 5240.

Täytä hakemus viimeistään 1.1.2018 osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva moderni asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen paikallisia kiinteitä polttoaineita sekä monipuolisia energiaratkaisuja. Vapo tuottaa myös itse lämpöä ja sähköä näistä paikallisista polttoaineista. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi erilaiset kasvualustat, puutarhatuotteet ja ympäristöturpeet sekä asiantuntija-, suunnittelu- ja rakentamispalvelut luonnonvesien puhdistamiseen.

Hakuaika alkaa: 13.12.2017
Hakuaika päättyy: 1.1.2018

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/9dcdcc61f30f
10
Kuumarinki - Kuumakallejen kokoontumispaikka / Vs: Lupia?
« Uusin viesti kirjoittanut Aippi tänään kello 10:27 »
Tukesin sivuilta löytyy vastaus nestekaasulaitteiden asennukseen eli on luvanvaraista
Sivuja: [1] 2 3 ... 10