2kW maalämpöpumppu?

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Ewarcon sivuilta osui silmään niiden ratkaisuun tarjottava "Boosteri": http://www.ewarco.fi/hybridilammitys/ewarco-boosteri/
Ulkomitat: leveys 220, korkeus 270 ja pituus 450 mm. Boosterin ottoteho on ollut n. 580 W ja antoteho on ollut yli 2 kW.

Tuollainen "mini-MLP" kuulostaa mielenkiintoiselta. Eikö tuossa olisi aika hyvää kaupallista potentiaalia ihan itsenäisestikkin myytynä laitteena?

Tuollainen 2kW lämmitysteho olisi esimerkiksi aika passeli, jonkun autotallin pitämiseen lämpimänä, kun kaivaisi vain pienen keruupiirin maahan.
Tai lattialämmityksen paluupiirin buustaamiseen. Tuloilman lämmittämiseen... Unohtaisi vaikka kokonaan käyttöveden tuottamisen ja keskittyisi, että laite tuottaa ulos vaikka +35 asteista vettä, eikä mitään muuta.

Onkohan tuollaista laitetta tehnyt joku muukin kuin Ewarco?
 

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Tuo Ewarcon laite on todella todella pieni, verrattuna esim. tähän 2,9kW kiinan-ihmeeseen:
http://sundez.appliances-china.com/Product_Look.php?ProID=324579

625*440*685 kun Ewarco on 220*270*450

Harmi kun Ewarco on ottanut linjan, että ne kutoo systeeminsä spagetiksi ja myyvät sitä sellaisena. Tämmöisillä hyvillä erillisideoilla voisi olla paljon enemmän kaupallista potentiaalia, kun vain tuotteistaisi ja dokumentoisi hyvin. Ja kohtuuhinta tietenkin.
 

kimmok

Aktiivinen jäsen
Tosta ewarcosta jäi semmoinen maku että ensin on myyty osatehoinen ja sen jälkeen myydään viritys sarja.
ja toivotaan että maapiiri riittää.
ainoa positiivisuus minkä näin on saadaan toinen teho porras.
näin ollen saadaan järkeviä käyntijaksoja estetään ne lyhkäset pyrähdykset mitä tulisi perinteisellä yhdellä isolla kompuralla.
 
Ylös Bottom