CTC-Vilp Hälytys E045

RAP220989

Tulokas
Hei. Kaksi vuotta vanha CTC-Ecoair tominut hyvin, mutta nyt ilmestynyt HÄLYtys -E045-matala höyrystys ,sisäyksikön ohjaustaululle näkyviin. Huoltoon laitettu aamulla viestiä, mutta kysellään täältäkin jos tietoa olisi. VILP.jpg
 

rema

Aktiivinen jäsen
Siinä on takuu, kannattaa käyttää myös maahantuojan palveluita, jos ei huolto saa korjattua nopeasti. Hälytyksen saa kuitattua jolloin laite käynnistyy käynnistysviiveen jälkeen, jos on edellytykset käynnistyä, pitää painella hälytys kohtaa välillä monta kertaa.
Meillä on yhdessä kolmesta CTC Ecoairissa nyt, sellainen vika, että kun ulkoilma lähellä 0 C-ast, niin se pysähtyy noin viikon välein hälytykseen jäätymisvaara, lähtee käyntiin kun hälytyksen kuittaa, kun laite on muuten huippu yksilö, niin kun vaiva on pieni, niin ei haluta heikentää sen toimintaa, esim. huonommalla ohjelmalla, Meidän tapaus on eri, kun meillä on monta lämmönlähdettä ja lisää on tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

RAP220989

Tulokas
Huolto lupasi olla yhteydessä maahantuojaan. Jännittää vaan ettei ulkoyksikkö vaurioidu. Mitään jäätä ei näy missään ja vesi näyttää kiertävän ulkoyksiköllä lämpinä, jopa liiankin kuumana, jollei lämmitä käyttövettä. Kun HÄLYn kuittaa niin sisäyksikön sisältä kuuluu isomman releen naksahdus, ilmeisesti kompuran rele. Ilmoittelen mitä huolto sanoo, niin saadaan siirrettyä tämäkin aihe kansioon: ongelmat ja ratkaisut.

Edit. Maahantuoja otti yhteyttä ja pyysi keräämään USB-tikulle lokia muutaman päivän ajan.
 

RAP220989

Tulokas
ja nyt tuli häly uudestaan. Aika pitkä viive on ennen kuin kompura käynnistyy. Tästä näkyy taululla infona (013) Käynnistysviive
 

RAP220989

Tulokas
Tekee myös käyttöveden. Eipä onnistunut tuo lokitietojen ottaminen USB:n kautta. Huolto-Kerää lokitiedot-päälle-ok, mutta ei siirry tikulle:(
 

RAP220989

Tulokas
Onko jollain tietoa, kuinka nuo lokitiedot saisi siirrettyä sisäyksiköltä USB-tikulle. Kokeiltu useampaa tikkua mutta en saa dataa siirtymään:(
Jotenkin tuntuu, että sisäyksikkö ei osaa siirtää tietoa tikulle / tarvitsisi olla joku huolto softa, joka osaisi tuon datan noutaa.
 

kuumitta

Jäsen
Myös niitä pieniä? Isoissa tikuissa käytetään exFAT tiedostojärjestelmää ja pienissä FAT32. Valmistajan on taloudellisesti on järkevämpää käyttää FAT32. Oisko 64G se raja.
 

Kellarinlämmittäjä

Oppimiskäyrällä
Ainakin minulla tuo toimii niin että koneen käydessä se kirjoitaa nuo lokitiedot tikulle eli niitä ei ole missään muistissa tallessa vaan vasta sitä mukaa kuin syntyy uusia.
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Ruotsin foorumilla ollut enemmänkin keskustelua lokitietojen keräykseen liittyen.

Muistelisin että tikun piti olla tyhjä ja alustettu FAT32 muotoon jotta tuo saadaan onnistumaan. Hiukan sellainen kuva noista keskusteluista on jäänyt että on osin henkimaailman hommia, jollain tikulla onnistuu ja toisella taas ei.
 

Andres

Aktiivinen jäsen
[E045] Stop, low evaporation This message appears when the evaporation temperature is low. Press reset and check whether the alarm recurs. If the fault recurs, contact your installer. ((( Manual-CTC GS 6-8-16220596 )))
Kylmäaineen lämpötila höyrystimessä liian alhainen. Jos kylmäaineen lämpötila on matala sitten myös höyrystymispaine on pieni.
- kylmäainetta vähään?
tai jos kylmäaine on ok sitten:
- paisuntaventtiilin ohjausvika?
- paisuntaventtiili osittain tukossa?
 

RAP220989

Tulokas
Kiitokset vastauksista. Tyhjensin tuon tikun ja näytti olevankin jo FAT32 muodossa, ja onnistuin saamaan lokitietoja 5 tunnin ajalta. Onneksi tällekkin ajanjaksolle saatiin yksi häly. Häly tulee noin 4-5h välein. Erikoiseksi tekee, että samalla tikulla en ole onnistunut uudelleen saamaan lokitietoja, vaikka poistin aiemman lokitiedoston ja tikku jälleen tyhjä.
 
Ylös Bottom