Daikinin ruusut ja risut

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • Valvoja
  • #1
Tänne voitaisiin koota Daikin merkkisten laitteiden risuja ja ruusuja. Eli mikä on aivan ihmeellistä ja hyvää Daikinissa ja mikä on taas huonoa ja osoittautunut pettymykseksi Daikinissa. Siis omia kokemuksia ja tuntemuksia aivan tavan käyttäjän näkökulmasta.

Huomio: Muiden merkkien risut ja ruusut ovat omassa osioissaan. Tänne kommentteja siis VAIN Daikinista. Ei vertailuja muiden merkkien paremmuudesta.
 

Pihi

Jäsen
Vs: Daikinin ruusut ja risut

Plussat:

+ Erinomainen jäähdytyskone
+ Mukavan kokoinen kaukosäädin
+ Hiljaiset sulatusyritykset
+Pukkaa lämmintä -25 c pakkasellakin

Miinukset:

-Vakio kaapeli (20w) ihan liian tehoton pitämään pohjaa sulana
-Kaapeli aina päällä
-Jäätyvä kenno + pohjapelti
-Huonot suodattimet sisäyksikössä (eivät juuri suodata pölyä vaan päästävät kaiken läpi ->kertyy sisäyksikköön)
-Melko tehoton puhallusteho lämmityskäytössä
-Pyyntilampötila vaeltaa (yleensä pukkaa lämmintä torppaan n. 5 c yli pyynnin)
-Hyvin harva suostuu huoltamaan ellei ole laitteen myyjä. Myyjää taas ei välttämättä kiinnosta.
-Takuuasiat toimivat maahantuojan kautta konahtamalla
 

Moon

Jäsen
Vs: Daikinin ruusut ja risut

Kyllä nykyään pohjapellin vastus on suurempi kuin 20w ainekin "nordic" malleissa, wattimäärää en niin tarkaan muista mutta olisko jotain 60w ? ja vastuksessa on kyllä termostaatti se on siinä vastuksen päässä joka on koneen vasemmalla sivustalla peltirasiassa, (ellei muuttunut) noin +4 asteessa päälle.
Jos sisäyksikön termari vaeltaa ja pukka yli asetuksen, niin silloin on varmistettava että termari ei saa kylmää mistään, esim. jos sisäyksikkö on laitettu ulkoseinälle ja putket menee suoraan läpi seinän niin läpivienti on eristettävä hyvin, muuten puhaltaa kylmää läpiviennistä ja anturi lukee vääriä arvoja, siksi lämmittää yli.

Plussat:
Miinuukset:
 

timppa72

Jäsen
Vs: Daikinin ruusut ja risut

meillä ollut n:vuoden käytössä ja hyvin on pelannut!! viilensi viimekesänä todella hyvin,talvella ollut lisälämmittimena yläkerrassa,on päällä 24/7,minusta noi suodattimet pelaa ihan riittävän hyvin!! itsellä on ollut kaiken kaikkiaan 6 ilppiä ja kaikki ne toiminut on,ehkä kuitenkin daikin näistä parhaiten,hyvin sulatteli tänä talvena koska en huomannut jäätä missään ;D
 
Ylös Bottom