ES AWH20-v5+ vikakoodit (00 P2 ja 01 F9)

KD79

Jäsen
Tervehdys!

Kyseinen laite reistaillut, jonkin aikaa. Asennuksen jälkeen ilmestyi randomilla 00 P2 (piirin 2 kommunikaatio suojaus) vikakoodi. Koodin ilmestyessä huomasin puukattilan sammuvan. Vika löytyikin vanhasta ryhmäkeskuksesta. Keskus vaihdettiin uuteen ja ensin vika hävisikin, mutta palasi takaisin. Tosin ilmestyen harvemmin (1-2 kertaa / 3 vrk).

Juuri tulin kotiin reissutöistä ja sain kuulla uudesta vikakoodista, 01 F9 (DC puhaltimen vika). Tämän jälkeen avasin ulkoyksikön kannen ja laskin montako kertaa ledi vilkkuu (25 kertaa).
Mitähän tämä 25 välähdystä tarkoittaa?

Liittyyköhän nämä viat toisiinsa, vaikka koodit viittaavat eri piireihin? Mitä tehdä? Onko jollakulla jokin ässä hihassa mitä kokeilla/tehdä ennen Onniseen yhteydenottoa?

Kiittäen Markku
 

Andres

Aktiivinen jäsen
Vs: ES AWH20-v5+ vikakoodit (00 P2 ja 01 F9)

Onniselle tai kysyy Onniseltä yhteys suoraan ruotsin ES Energy Save Nordic AB.
Puhaltimen tarkistus antaa että on virhe mutta tämän anturin säätö voi olla liian herkkä. Esimerkiksi jos sataa luntaa sitten puhallin ottaa pikkuisen enemmän sähköä.
Puheen mukaan silloin on uusittava piirikortin data tai vaihdettava kortti samanlaiseen korttiin, missä on uusittu ohjelma.
 

KD79

Jäsen
Vs: ES AWH20-v5+ vikakoodit (00 P2 ja 01 F9)

Jes..vika paikannettu ja "korjattu". Alemman yksikön tuulettimen runkoon oli syntynyt jääkasa, joka esti pyörimisen. Samalla kokeilin signaalikaapelin liitokset ja ulkoyksikössä ruuvit tuntuivat olevan löysällä.

P2 virhe on tullut juurikin ylempään yksikköön, joten kenties sieltä on valunut vedet alempaan yksikköön pysäyttäen tuulettimen. Toivottavasti kiristys auttoi.

Kiitos Andres vastauksesta!
 
Ylös Bottom