Fail of communication, missä vika?

  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Terve!

Vanha inverter-ilppi kyseessä (taitaa olla 2006 asennettu) . Pyörii muutaman minuutin normaalisti, sitten vilkuttaa koodin "Fault of communication". Ja suhauttaa kylmäaineita ja kone pysähtyy. Onko hajua missä vika voisi olla? Vika tuntuisi tulevan vain lämmitysmoodilla, nyt on pyörinyt pitempään jäähdytyksellä ja tuntuisi toimivan. Liitteenä kuva sisäyksiköstä mallikoodeineen. Kiitos mahdollisesta avusta!

Tässä myös linkki edelliseen keskusteluun ulkoyksikön puhaltimen fiksailusta, tosin ei varmaan liity tähän vikaan: http://lampopumput.info/foorumi/index.php/topic,27372.0.html
 

Liitteet

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Vs: Fail of communication, missä vika?

Tämä KFR-30G/XBPc taitaa olla Luxus / Chigo, josko noiden omistajilta tulisi apuja.

Jokin ohjaustieto puuttuu sisäyksikön suunnasta jos ei toimi lämmityksellä kovinkaan pitkään. Kennon lämpötilatieto väärä/virheellinen?
 
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Vs: Fail of communication, missä vika?

Nyt mystisesti viilennyskokeilun jälkeen tuntuisi toimivan lämmityskin ok! Outo juttu.

Mutta pyynti pitää olla vähintään 27, anturi on sisäyksikössä (ei kaukosäätimessä), veteleeköhän viimeisiään? Ja ulostuleva ilma ei ole erityisen kuumaa, paitsi heti sen jälkeen kun laite on laitettu päälle.

EDIT:30 astetta pyynti, niin antaa 40-50 astetta ulostulolämpöä, vähän vaihdellen. Laite on pienimmällä puhalluksella ja nyt on tosin ulkona 12 astetta lämmintä.

29 astetta pyynti, 37astetta ulos.

Onko nämä normaaleja tuloksia?

EDIT: tuntuis pyörivän nyt myös 26asteen pyynnillä ok.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Vs: Fail of communication, missä vika?

Voipi olla hieman kaasut vähissä. Täydellä puhalluksella ja pyynnillä tällä kelillä pitäisi tulla yli 50C ulos.
 
  • Keskustelun aloittaja
  • #5
Noniin, nyt alkoi taas vilkuttamaan tuota Fault of communication - vikakoodia. Tuli mieleen, onko ulkoyksikössä jossain päin sisäyksikön liitäntä, jos on hapettumaa tms? Osaako joku auttaa? Saman voisi tsekata myös sisäyksiköstä. Onko liitäntä jommassa kummassa päässä yleensä kiinteä vai onko molemmissa liittimet? Jos nyt pääsisi niin helpolla, vähän kontaktisprayta...
 
Ylös Bottom