FD25 laukaisee vikavirtasuojan

rassi

Aktiivinen jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Kokeilin tuossa vähän etsiäkkin onko vastaavia ongelmia ollut ja ainakin joku Toshiba löytyi, missä vikana on ollut sulanapitokaapeli. Minkälainen jumppa se on ottaa pois käytöstä FD25:sta?

Jos sen jälkeen tuo toimisi ja laittaisi vaikka ulkoisenkaapelin ”väliaikaisesti”?

Laite kerkeää olla varmaan minuutin lämmityksellä ennen kuin vvs laukeaa. Jos sitäkään. Ulkolämpötila nyt noin +5 astetta.

9 vuotta se on nyt pyörinyt käytännössä ainoana lämmönlähteenä.
 

VesA

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Ehkä siitä kennosta tippuu vähän vettä vastukselle - ja sit lähtee. On täällä jossain FD25 purkukuvia.
 

rassi

Aktiivinen jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Nyt taisin epäillä väärää syyllistä, muistelin ettei samassa syötössä ole mitään muuta, mutta taisi siinä ollakkin grillin varraspyöritin roikanperässä, joka lienee kastunut tuossa kelissä tai sitten roikassa häikkää. Nappasin sen vain pois enempiä tutkimatta mitä siellä on ja pumppu nyt ollut jo pidempään päällä mitä aikaisemmin. Nyt nukkumaan, niin aamulla näkee onko lämmin vai ei :)
Päivittelen tilanteen huomenna, jahka saan se roikan katsottua.
 

rassi

Aktiivinen jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #4
Kyllä se näin oli. Syypää oli roikka, savustuspönttö tai vartaanpyöritin. vvs ei ole lauennut enää roikan irroittamisen jälkeen.
Kaipaa hieman tutkimuksia, ennen kuin mitään noista uskaltaa enää käyttää.
 

VesA

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Kaipaa hieman tutkimuksia, ennen kuin mitään noista uskaltaa enää käyttää.
Meillä oli pieni viilto kaapelissa, mysteeri sekin. Märällä sitten aina joskus laukoi vikuria kun sattui jotenkin sopivasti kastumaan ja olemaan viilto sopivaan suuntaan. Vikakohdassa oli melkoinen hakeminen.
 

Tois puol jokke

Vakionaama
Nyt kun ollut todella märkää niin mullakin jouluvalot poltti sulakkeen. Jännät kelit mutta kuivuneet pohjavesivarastot täyttyy taas kunnolla. Luonto tasoittaa itteensä.
 
Ylös Bottom