Fujitsun uusi KH- (ja KE-) sarja

Edvard.

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Tervist .

Meil Eestis on nähtaval Fujitsu uudistoode ASYG09KHCA/AOYG09KHCAN tutvustus , paraku ilma hinda näitamata , töögaasiks R32 .

Edvard .
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viimeksi muokattu:

Heat&Cool

Aktiivinen jäsen
Tätä mallia odottelin markkinoille edellistä ilppiä hankkiessa toissa syksynä. Hyvät speksithän tässä r32 mallissakin on paperilla. Itsellä Fujitsu ollut pitkään laatumielikuvana nro 1. Jos tuohon saa 5v:n takuun niin eipä ihan heti tule mieleen, miksi harkitsisin jotain Mitsua, Tossua tai Panaa. Sisäyksikön osin jopa 4 rivinen kenno enteilee suorituskyvyn lisäksi sivistynyttä äänimaailmaa.
 
Viimeksi muokattu:

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Tuossa "pisti silmään" tuo rivi Tj = operating limit Pdh 1,43 kW COPd 2,08 ja Heating/Average Tol -25 C :cool:
Toisaalla on ilmoitettu antotehoksi -25C 3,15 kW ja otto 1,65 kW (=> COP 1,9)

Ilmeisesti tuossa Lot10 testissä ei ottotehoa nosteta -10C jälkeen, vaan se pidetään samana -25C mittauspisteessä.
=> Tuo Lot10 testi ei anna oikeaa kuvaa laitteen antotehoista kovemmilla pakasilla ellei testiä ole tehty kylmänilmaston mukaan
 
Viimeksi muokattu:

Hartsaq

Tulokas
9KH tuli asennettuna meidän taloon entisen oireilevan ~10v vanhan IVT:n tilalle keskiviikkona. Hyvältä vaikuttaa tähän asti. Sisäyksikkö oli selvästi leveämpi entiseen nähden, onneksi mahtui tuohon rappukäytävän koloon, ei tullut mitattua etukäteen. Tilasin myös amazon.de:stä AirPatrol WiFi v3 etähallintalaitteen tälle (puoleen hintaan suomihintoihin verrattuna), sitäkin tuli jo testattua kun oltiin kolme päivää poissa kotoa. Pitääkin seuraavaksi etsiä joku sopuhintainen etäseurattava WLAN verkkoon liitettävä lämpömittari/sääasema, niin näkisi yläkerran ja alakerran todelliset lämmöt myös muualta käsin jonka jälkeen AirPatrollistakin on enemmän hyötyä. Talven pakkasia odotellessa niin näkee miten tämä pumppu suoriutuu, edellinen sulatteli vähän väliä ja kovilla pakkasilla sammutti itsensä -22-25 kohdilla.

Myyjän mukaan tosiaan käytännössä sama kuin TM testivoittaja LZCAN mutta R32 kylmäaineella. 5v takuu ja ei turhia pauku eikä naksu, hiljaisella puhalluksella lähes äänetön. Kovimmallakin puhallustehossa siedettävä ääni jos ei ihan vieressä ole kuuntelemassa. En tiedä onko pumpuissa joku yleinen suoja/ominaisuus, ainakin viilennyksellä jos on täydellä puhallusteholla niin pitää aika ajoin (pikaiselta arviolta puolen tunnin välein muutama minuutin) taukoja puhalluksesta. Suojaako jotenkin näin talon rakenteita että antaa välillä lämpöjen tasoittua vai mikä lie. Tuli huomattua tänään kun tultiin kotiin ja haluttiin yläkerta nopeasti viilennettyä.
 

Hartsaq

Tulokas
Ei ainakaan tässä KH mallissa ole. Toisaalta en tiedä onko missään koska ILP ei ole ilmastointilaite joten ei kovin paljon vaikuta takan lämmitykseen. Toki ne kenellä pumppu on samassa huoneessa kuin takka osaavat kertoa varmaan tarkemmin.
 
Ylös Bottom