Gree bora "ongelmat"

Jaketson

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Uusi jäähdytyspumppu tuli taloon ja siitä olis pari kysymystä. Kaukosäätimestä saa valittua että ilpin näytössä näkyy sen hetkinen lämpötila mutta se näkyy vain sekunnin kun laitan. Onko mahdollista saada ulkolämpötila näkyviin (ohkekirjan mukaan kaikissa malleissa ei voi saada)? Koska kyseessä on jäähdytyspumppu ja kompressorilämmitin ja pohjavastus puuttuu niin tekeekö hallaa kompressorille jos sitä joskus pakkasilla käynnistelee? Pohjavastuksen voin kyllä itse asentaa pohjalle mutta minkä tyyppinen kompressorilämmitin on? Scanoffice kieltää ohjelmistopäivityksien asentamisen takuun raukeamisen nojaten, onko tästä kokemusta?
 

Rauski

Ilppien huolto ja kylmätekniikka kiinnostaa.
Laitteessa olevassa ohjelmistossa tuskin on sulatuslogiikkaa, tosin en ole asiaan perehtynyt. Mikäli avaat laitteen ja asennat sinne pohjavastuksen ja kompressorin lämmitysvastuksen, niin nekin jo aiheuttavat takuun raukeamisen. Laite on myyty vain jäähdyttävänä laitteena. Lämmityskäyttöön sellaista voisi ajatella käytettäväksi etelä-Euroopassa, jossa lämmityskaudella ei mennä normaalisti kovin lähelle nolla-astetta.
 

Jaketson

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Lämmitystä en oikeestaan tarvi kuin joskus jos haluan nostaa nopeasti lämpöä oleskelitilassa. Talossa on maalämpö lattialämmityksellä
 

pumppuasentaja

Aktiivinen jäsen
Gree mallista olisi kannattanut valita vaikka fairy ,jos tarve on nostaa joskus nopeasti lämpöä oleskelutilassa. Bora on jäähdytyskäyttöön! Noihin saa myös kaukosäädintä missä ei ole lämmitystoimintaa valittavissa. Silloin ei tule pakkasilla kiusausta käyttää. Keväällä ja syksyllä tietenkin ok.
 
Ylös Bottom