HeatShop - uusi yritys pääkaupunkiseudulla

Tonttuj

Jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Osui aamusella Hesaria lukiessa silmiin itselleni uusi yritys lämpöpumppumarkkinoilla.

*HeatShop*

Ei löynyt firmaa ainakaan Scanofficen sivuilta.
Onko joku ehtinyt kokea firmaa jo?
 

Hempuli

Aktiivinen jäsen
HeatShop: "tuotteet saa meiltä asennettuna avaimet käteen periaatteella. Kaikille toimittamillemme laitteille loppukäyttäjä saa tuotteen koko elinkaaren ajaksi toimivan jälkihoidon – olipa kyseessä sitten takuuasiat, säätö, huolto tai korjaustarpeet"

Minulle tuo ei näytä pelkältä myymiseltä, vaan liike vastaa myös asennuksen toimivuudesta. Sillä ei liene merkitystä, jotta asennus tehdään alihankintana. Toki näistä alihankintaketjuista voi olla montaa mieltä, mutta jos ne toimivat kuten yhteistyöverkosto, niin homma voi toimia jopa paremmin kuin palkatun asentajaverkoston voimin.
 

Heat&Cool

Aktiivinen jäsen
HeatShop: "Kaikille toimittamillemme laitteille loppukäyttäjä saa tuotteen koko elinkaaren ajaksi toimivan jälkihoidon – olipa kyseessä sitten takuuasiat, säätö, huolto tai korjaustarpeet"
Alihankinta ei lähtökohtaisesti ole sen paremmin hyvä tai huono asia. Mutta tuo "toimiva jälkihoito tuotteen koko elinkaaren ajaksi" on kyllä vähintäänkin kyseenalainen mainosfraasi ellei suorastaan täysin katteeton ihannemielikuva! Eihän kuluttajalla ole mitään "takuuta", että koko firmaa ja/tai alihankkijaa on joskus 10 vuoden päästä olemassa. Eikä tuo mainoslause/strategian mukainen arvo sido yritystä millään lailla.
Yrityksen nimi on kyllä naseva. Vielä parempi olisi Heat&Cool Shop ;)
 
Ylös Bottom