Hiiret syöneet poistovesiletkun puhki

ARTO

Tulokas
Onko tullut kellään vastaavaa tilannetta? Miten estää hiiriä syömästä letkuja puhki? Minulla ne kulkee yläpohjassa yhden huoneen yli, n. 3m verran villojen alla. Helteillä jäähdytys päälle niin kondenssivedet tuli katosta läpi. Joku suojaputki tuonne pitäisi varmaan toteuttaa, jonka sisään ne sijoittaisi ja joka ei hiirille kelpaisi.
 

kimmok

Vakionaama
Vs: Hiiret syöneet poistovesiletkun puhki

Vaihda eristetyksi kupariputkeksi.
ei taida hiiret tykätä uretaani tyyppisestä eristeestä ja vielä vähemmän kuparista
 

repomies

Hyperaktiivi
Vs: Hiiret syöneet poistovesiletkun puhki

Tai uusi putki ja rotanmyrkkyä putken päälle tuolle matkalle. Bauhausissa ainakin myydään metritavarana poistoletkuja, näytti olevan sellaista ei ihan rimpulaa eli peräti kelvollista. Pari euroa metri sellainen puolituumaisella reiällä oleva, paksumpi sitten kalliimpaa.
 

ARTO

Tulokas
Vs: Hiiret syöneet poistovesiletkun puhki

Nyt kun pääsin kunnolla katsomaan eli sain villat pois ko. alueelta, niin tuo letku onkin vain n. 50cm mittainen liitosletku, joka tulee suoraan pumpulta, loppu onkin kovaa muoviputkea johon hiiret eivät pysty tai ei "maistu". Letku on kokomatkalta syöty auki.

Täytyy käydä Bauhausissa katsomassa millaista letkua löytyy, web sivulta en tuota löytänyt.
Kupariputki olisi kestävä, mutta sitä ei saa kiinni (ainakaan helposti) pumpun taakse siihen altaan lähtöputkeen.
 

repomies

Hyperaktiivi
Vs: Hiiret syöneet poistovesiletkun puhki

Voi olla myymäläkohtaisia eroja pletkujen saatavuudessa. Pirkkalan baukkarissa on tarjolla jotain ilppejäkin, ehkä siksi myös poistoletkua löytyy puutarhapuolen letkujen joukosta.
 
Ylös Bottom