Hintadifferoituja halpispumppuja vai mitä ?

  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Siinä missä maksukykyisille markkinoille pyritään keksimään kalliimpia ja parempia malleja, voisiko olla, että toisaalta kelpo orggismerkistä leivottaisiin tarroilla myös halpismalleja? Greetä ja Mideaa löytyy ympäri maailmaa omilla merkeillään joka oksalta mutta ns. kalliit laatumerkit loistavat köyhemmillä seuduilla tyystin poissaolollaan - pohjolan omista merkeistä puhumattakaan.

ILPeissä näkyy olevan vallalla kenno vasemmalla ja kompressori oikealla layout. West -merkkisenä näyttää löytyvän sekä oikea- että vasenkätinen ILP, vai olisiko tuo vääräkätinen sittenkin vain jonkin pakastimen lauhdutin ?

Eli minkähänlaisista pajoista nämä ovat peräisin. Ikääkin näyttävät monet keränneen, joten lienevät täyttäneet tehtävänsä.
 

Liitteet

Peku 2012

Lämpöpumppu ym energiaharrastelu
Vs: Hintadifferoituja halpispumppuja vai mitä ?

Tuolla etelän lomakohteissa on näkyny vaikka minkä merkkisiä pumppuja ( lue jäähdytyskoneita)
Lisäksi lähellä merta olevat ulkoyksiköt ovat monesti jo paksussa ruosteessa, mutta varmaan vielä jotenkin toimivat
 
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Vs: Hintadifferoituja halpispumppuja vai mitä ?

Arvelisin, että useimmat soveltuvat myös lämmitykseen ja niitä myös käytetään siihen. Ulkoyksiköissä on havaittavaissa jotain varautumista lauhteen kehitykseen. Ainakin tuon Daewoon valikkoon kuului myös lämmitysmahdollisuus vaikka itse tosin tarvisin lähinnä sitä jäähdytystä.

Jostain syystä näissä käytetään yleensä rautaista tuulettimen suojaritilää.

Edit: Lisätty muutama uusi merkki. Mikähän vikä noissa Monoblockeissa mahtaa olla kun ei Suomessa käytetä. Tuo Midean tekelehän on ihan nätin näköinen ja olisi edullinen asentaa itse ja paikkaakin voisi tarvittaessa muuttaa.
 

Liitteet

Ylös Bottom