Hitachi Yutaki M ei käynnisty

seppovaari

Tulokas
Kiertovesipumppu oli rikki ja nyt ei käynnisty, pumpun vaihdon jälkeen. Olen koittanut sammuttaa ja käynnistää (n:20 min virrat pois) ja sitten käynnistää.
Ei tapahdu mitään.
Onko kokemuksia kiitos vastauksesta.
T: Seppo
 

mk

Aktiivinen jäsen
Mikä ei käynnisty, kiertovesi- vai lämpöpumppu?

Jos lämpöpumppu niin onko ohjauspaneelikin pimeä?
 

HelaKammo

Aktiivinen jäsen
Näyttääkö ulkoyksikkö tai sisäyksikkö vikakoodia? Noilla eväin arvailu lie vielä turhaa. Sisäyksikössä on led-näyttö luukun alla.
 

seppovaari

Tulokas
Sisäyksikkö jäi vanha eli (Sanyo ECO co2 oli alunperin koko systeemi) sitten uusittiin ulkoyksikkö Hitachin Yutaki jonka piti korvata sanyon ulkoyksikkö
Hitachin kortilla palaa 88
alapuolella vilkkuu P5 /0,70 sekä PD / 0,67 vuoron perään, mitään vikakoodilistaa en ole saanut useista pyynnöistä huolimatta.
Kiertovesipumppu toimii vaihdon jälkee ok lämpöpumppu ei lähde päälle, jotain raksutusta pitää kun virrat laittaa päälle.
Asennuksen teki Helsingin Kylmäpalvelu 4 v sitten , 2 v toimi mutta sen jälkeen jostain syystä aina vuoden vaihteessa kiukuttelee
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Jos on niin kun tekstistä jotenkin ymmärsin suhteellisen tuore asennus ja vieläpä takuunalainen niin soittokierros kannattaa ehkä aloittaa rimpauttamalla laitteen myyjälle/asentajalle. Ideaalitapauksessa nuo kaksi edellämainittua ovat yhtä ja samaa tahoa jolloin Mustan Pekan voi kätevästi vierittää eteenpäin.

Jos laite on taas asennettu omatoimisesti niin tilanne ei ole välttämättä ihan niin selkeä. Mutta käytännössä vaikka vaihejärjestys harvoin muuttuu itsestään, yksi vaihe saattaa kyllä jäädä uupumaan erinäisistä syistä jolloin 3 ~ moottori ei enää lähdekään käymään.
 
Ylös Bottom