Hitachi Yutaki-S Kulutuslukemat

Riku84

Aktiivinen jäsen
Vs: Hitachi Yutaki-S Kulutuslukemat

Pikkuisen siistimpää asennusjälkeä toivoisi ammattilaiselta, ei ainakaan noiden kuvien perusteella voi kehua.
 

pökö

Rele-aikakauden änkyrä
Vs: Hitachi Yutaki-S Kulutuslukemat

Riku84 sanoi:
Pikkuisen siistimpää asennusjälkeä toivoisi ammattilaiselta, ei ainakaan noiden kuvien perusteella voi kehua.
eipä ole asentajan kädenjälki kovin häävi, itse en leijuisi noilla kuvilla, enkä ainakaan referenssikuviksi laittaisi ;D

Kylmis-putkia saa kyllä vietyä hieman siistimminkin jopa paljaalla silmällä, vatupassista puhumattakaan. Tuo kaikkein halvimman maatelineen väkisinkäyttö rinteessä on just se mitä pitää välttää, sekin näkyy kuvista, ei hyvä.

Yhdessä kuvassa paisuntasäiliö on laitettu sanyon päälle vastoin kaikkia suosituksia, suoraan koneen päälle, kuumin vesi päin kalvoa, ei huoltoventtiiliä. Tuohon kun paisarin vaihdat tyhjenee puoli laitosta koneen päälle ???

Alimmassa kuvassa mainitaan vedenpoisto ränni ei kuulu hintaan :) ,kumpikohan se noista pellinpaloista on.
Ei tosiaan hääviltä näytä mutta lienee pääasia että saa pokalta rahat pois.
 

Voyager

Jäsen
Vs: Hitachi Yutaki-S Kulutuslukemat

Korjattaneen muutama asia sitten heti: Noiden Sanyoitten kohdalta että enpä ollut se kuka sen tankillisen asensi alunperin, siitä oli ulkoyksikkö kärähtänyt ja ei uusia enää saanut. Vaihdoin ainoastaan Hitachin -S rinnalle. Ulkoyksiköllinen kuva on ACC takana.

Noi kyseiset referenssilaitteet on asennettu tarkotuksella noin että saa tietoa oliko niistä mihinkään ja minkä näköisiä on ulkoyksiköt. Tekivät remonttia tiilitaloon joten putket on kourutettu rappauksen jälkeen ja siihen Sanyon tapaukseen, nääthän nyt kieroilla silmilläsi että on työmaa kesken takana ja mullat puuttuu rinteestä, valu on tehty sen jälkeen. Pääasiallinen funktio on kuvilla se että jos remonttimiehet rikkoo vehkeet touhutessaan niin on näyttää alkuperäinen tilanne. Kuvat päivittyy nyt kunhan niitä kesällä tulee lisää. Muutoin en kuvaile kohteita ilman lupia.

Asiakkaat ovat olleet täysin tyytyväisiä työn jälkeen nyt ja jatkossa. Rahat pois paskaa on turha minulle lässyttää. Enpä muuten nähnyt teidän sivuilla mitään www.suomenlampopumput.com Voisi se Hirvelä omalla nimellään kommentoida eikä muiluile siellä nickinsä takana tai näyttää jotain pohjaa touhulleen ja uskallatko sinä laittaa noihin laitteisiisi mittarit eteen? Tuskin...

Pökölle ja muille jos laitteet on liian kalliita niin ei taida olla hajua teillä nykytilanteesta muutenkaan koneitten hintojen ja ominaisuuksien osalta, haaveilette täällä jostain evi ahdetuista laitteista joita ei koskaan ole tulossakaan teidän maksukykynne tasolle tai muutenkaan markkinoille kuluttujaversioina. Ja jos et näe että ränni puuttui syöksystä ja veden ohjaus oli telineen alta johon on nyt laitettu muoviallas sadevesikaivoon niin älä ala turhaan liian näppäräksi mielipiteinesi.

Hyvää kesää itsekullekkin. Minulla ainakin sellainen on edessä. ;D

Terveisin Matti Karala

Olkoon tämä viimeinen postaus minulta tälle topiclle ja päivitän tarkemmiksi lukemat alkuun kun nyt tulee täydet kaksi vuotta täyteen.
 
Ylös Bottom