Hyönteisverkkoa edullisesti?

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Mistä saisi rullatavarana edullisesti noin 1m leveää hyönteisverkkoa? Ja mikäköhän olisi riittävä silmäkoko, ettei pimpparit tunge siitä läpi.
Tarvetta olisi useampi kymmenen neliötä (tulisi ison katetun terassin kattolaudoituksen yläpuolelle).

Halvin valkoinen verkko mitä olen löytänyt on 4mm silmäkoolla rappausverkko, esim:
https://www.laastikulma.fi/kauppa/fi/rappausverkko/134-rappausverkko.html

Mutta onkohan tuo silmäkoko liian suuri? Tuollaisen muovi-lasikuituverkon luulisi kestävän aikaa ihan hyvin, kun aurinko ei suoraan kuitenkaan porota tuohon verkkoon. Muita ideoita?
 

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Kiitos. Aika pienisilmäistä, että stoppaa kaikki ötökät kyllä. Mutta menisiköhän myös tukkoon siitepölystä tms, pidemmällä aikavälillä ainakin, ja tuuletus lakkaisi konsanaan?
 

Hempuli

Jäsen
Alkuviikosta tollasta tuli haettua bilailupuodista. Tein siitä ikkunoihin verkotuksen alukehyksiin. Minusta oli miellyttävä materiaali eikä kissakaan ole kynsinyt itseään siitä läpi. Uv- eikä muusta kestosta ei ole havaintoa, pinkotuksen ainakin kesti. Musta väri on yhtymän hallituksen mielestä ok, kun se on huomaamaton ikkunassa.
 

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #6
Täytyypä hakea tuolta Biltemasta rulla testiin. Musta ehkä voisi olla parempi kun kattolaudat on valkoiset.

Voi ehkä tulla jopa ihan ok kontrasti kun on tasamustat raot lautojen välissä.

Ja tosiaan eihän se 4mm verkko riitä, kun tuossa laudoituksessa on nyt ehkä sen verran rakoa ja näin pimpparin ryömivän siitä välistä mistä verkottamisen ideakin lähti
 

Mikki

Vakionaama
  • Keskustelun aloittaja
  • #7
Ihan asiallista tavaraa tuo Bilteman hyttysverkko. Yhden rullan asentelin kattolaudoitusten ylle nitojalla. Täytyy hakea muutama rulla lisää.

Eiköhän tuo tuolla kestä pitkään, kun on auringolta ja säältä suojassa.

Ampparipesiä herkästi tulee kun kohde on luonnontilaisessa ympäristössä. Pimpparit saa muuten hyöriä tontilla, mutta ei terassilla pesiä.
 
Ylös Bottom