Jäähdytyksen kulutus

Luukku

Aktiivinen jäsen
Luxus on nyt ollut kulutustarkkailussa 159 tuntia(6,6vrk) yläkerrassa ja lämpötilapyynti on ollut 22 astetta ja joskus 21.Sähköä on kuluttanut 24,5kwh eli 0,15kwh/h.Eli tommosen 2,5 euroa viikossa.
Tosin pumppu pääsee aika helpolla kun ei yläkerrassa noussu lämpötila 24 asteen yli silloin kovillakaan helteillä vaikka ei ollut vielä pumppua.
Sisäyksikön puhallus ottaa minimisäädöllä 0.16A ja 37W, näköjään.
 

tet

Vakionaama
Vs: Jäähdytyksen kulutus

Sanyo on noin kuukauden verran viilennellyt, aivan joka päivä ei ole tarvinnut päälle laittaa, eikä yhtään koko päivää ole ollut päällä vaan ainoastaan iltapäivällä/illalla. Kulutus on ollut luokkaa 5-10 kWh viikossa. Kesäflunssaa ei ole ollut tarkoitus hommata, eli pyynti 24 astetta. Ennen ILPpiä talossa helteillä 27-30 astetta.
 

Drummer

Aktiivinen jäsen
Vs: Jäähdytyksen kulutus

Hankin pumppuni tänä kesänä, ja täytyy sanoa että halvalla tuon jäähdytyksen suhteen pääsee. Fujitsua olen käytellyt 143 tuntia nyt elokuun aikana ja se on tuona aikana kuluttanut 31.4 kWh (n. 0,22 kW/h). Pyyntö on ollut 22-23 astetta. Alunperin pumppu hankittiin nimenomaan jäähdytyksen vuoksi, koska ennen pumppua talomme lämpotila nousi helposti 30 asteeseen (eteläänpäin oleva seinä täynnä selektiivilasia, ei sälekaihtimia, ei puita varjona). Aion toki käyttää sitä myös lämmitykseen talven aikana...
 
Ylös Bottom