Käyttökatko sivustolla 27.-28.3.2017

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • Ylläpito
  • #1
Aika moni saattoi huomata että sivusto on ollut reilun vuorokauden "nurin". Tämä johtui palveluntarjoajan palvelimilleen tekemistä päivityksistä jossa pantiin uusiksi eri palvelinohjelmistoja. Foorumisofta ei ihan uusimpien versioiden (lähinnä PHP7) kanssa ollut vielä täysin yhteensopiva joka aiheutti käyttökatkon. Pienellä säädöllä on saatu nyt ohjelmistot yhteensopiviksi. Tästä kaikesta jäi kuitenkin ajatus tämän foorumisoftan päivittämisestä hieman paremmin kehityksen aallonharjalla olevaan alustaan. Tällä hetkellä vahvassa harkinnassa on Xenforo niminen alusta. Nyt kun tämä nykyinen saatiin vielä viriteltyä pystyyn, niin mitään paniikkia ei kuitenkaan enää siirrolla ole.
 

blobbo

Aktiivinen jäsen
Vs: Käyttökatko sivustolla 27.-28.3.2017

Kiitokset uurastuksesta. Odotin tiedotteen nähtyäni kauhunsekaisin tuntein miten siirto onnistuu "pakotettuna" ilman ennakkotestausta ;)

Xenforo on nykyaikainen ja hyväksi todettu alusta, eli jos vaan siirto onnistuu ilman datan menetystä kohtuullisella vaivalla, niin ehdoton peukku tälle ajatukselle.
 

lamborg

Tulokas
Vs: Käyttökatko sivustolla 27.-28.3.2017

Hienoa, että taas pelittää.

XenForo on hyvä valinta. Se maksaa, mutta rahalla saa ominaisuuksia, joita ei ilmaisissa softissa ole. Forolla on iso käyttäjäyhteisö, josta saa kivasti tukea jos tulee probleemeja. Ja ainahan niitä jossakin muodossa tulee, oli alusta mikä hyvänsä.
 
Ylös Bottom