Kilpailuta lämpöpumput kodinplaza.fi avulla

Kodinplaza

Tulokas
Palautepisteet
1
Tervehdys,

haluatko helpomman tavan kilpailuttaa lämpöpumppuja tarjoavien yritysten palvelut?

Kodinplaza.fi:n avulla kilpailutat kaikki lämpöpumppuratkaisut helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Tarvitset sitten ilmalämpöpumppua, maalämpöjärjestelmää, ilma-vesilämpöpumppua tai poistoilmalämpöpumppua, tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita yrityksiä.

Ajattelin, että nyt olisi sopiva aika esittäytyä myös täällä lampopumput.info –foorumilla. Olen Tony, yksi Kodinplazan perustajista. Tavoitteemme on tehdä lämpöpumppujen vaihdannasta helpompaa ja läpinäkyvämpää. Vastaan mielelläni foorumilaisten kysymyksiin tai mietteisiin, mikäli sellaisia tulee.

Kuinka voimme auttaa sinua?

Eräs Turkulainen omakotitalorakentaja oli päässyt siihen vaiheeseen, että muutaman kuukauden sisällä taloon pitäisi asentaa maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Paikallisilta tekijöiltä ei tuntunut löytyvän molempia ratkaisuja yhdellä kertaa, vaan palvelut olisi pitänyt ostaa kahdelta eri yritykseltä. Kodinplaza yhdisti turkulaisen omakotitalorakentajan Uudellamaalla olevan yrityksen kanssa, joka oli erikoistunut nimenomaan molempien palveluiden tuottamiseen. Palvelun laatu oli parempi ja samalla kokonaishinta edullisempi.
  • saat monesti 3-4 tarjousta jo ensimmäisen päivän aikana
  • tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen
  • säästä aikaa ja vaivaa – olemme etsineet yritykset puolestasi
  • älä maksa ylihintaa – vertaile ainakin kahta tarjousta keskenään
  • mukana myös yrityksiä, joita et itse löytäisi mistään
Lämpöpumppujen hintatilastoja

Ilmalämpöpumppu
Ilma-vesilämpöpumppu
Maalämpö
Poistoilmalämpöpumppu


Ystävällisin terveisin,
Tony Selenius
https://kodinplaza.fi/
 
Ylös Bottom