Kommentointi - NIBE F470 PILP (Etelä-Karjala)

Siikki

Aktiivinen jäsen
Ei itseasiassa ole. En vaan ole vielä kerennyt toisaalle kommentoida. Ikkunoiden huurtuminen johtui siitä että höyrystin ja jäteilmakanava menee tietyissä tilanteissa jäähän, joten poiston ilmavirtaus pienenee liikaa. Tämä taas johtuu liian vähäisistä ilmamääristä ja siihen että asetuksissa oli 16A pääsulakkeet asetettu, joten vastus estetään esim saunan aikana ja kompura painaa jäteilman ja kanavan jäähän reilusti. Tähän yhdistettynä höyrystin jäätyy saunan kosteasta höyrystä nopeasti.

Kovennetulla ilmanvaihdolla ongelma poistunut, eikä höyrystin mene enää pakkaselle.

Edit: se tosin pitää sanoa, ei humina nyt sen verran kova, että voi varmuudella sanoa, että tähän taloon liian pieni laite alkujaankin, kuten toki speksit sanookin.
 
Viimeksi muokattu:

vwg4

Aktiivinen jäsen
Torista vai täältä :)

Torissa näytti olevan myös kompuravikainen F470 myynnissä. Eli todistetusti nämäkin hajoaa :)
 

Siikki

Aktiivinen jäsen
Torista. Joo, siellä kompuravikainen huono yksilö myynnissä jollakin muulla ;) Noh, jos ei varaosiksi osta, niin kompura kannattanee vaihtaa tästäkin vaikka vielä toimiikin. Uudella kompuralla ajoissa vaihdettuna varmasti se muutama vuosi lisää vs. hajonnut kompura vaihdettuna.

Edit: on siellä näemmä jollakin kolmannella 2500e hintaan 6v vanha pumppu myynnissä :eek:. Itse kun ajattelin muutamia satasia max.
 
Ylös Bottom