Kommentti keskusteluista

oswald

Aktiivinen jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Ihmetyttää se kun täällä todella monet aktiivisesti yrittää parantaa ja kehittää näitä yleisesti (merkistä riippumatta) ainakin ohjelmien puolesta keskentekoisia laitteita, niin joillakin riittää päivästä toiseen virtaa koittaa heittää kapuloita rattaisiin aamusta iltaan. Eivät ne tämänkään foorumin aktiiviset kehittelijä käy päivittäin vi.......assa naapuri foorumilla ja kommentoimassa heidän keskustelujaan omista kiinnostuksen aiheistaan ja äänestyttämässä omist "päiväunistaan".

Ymmärrän kyllä että ns "vastarannankiiskejäkin" tarvitaan mutta rajansa kaikella pa...n jauhamisella pitäisi olla. Onhan se varmaan helppoa reuhkasta "anonyyminä" ja kun jossain vaiheessa jää pahasti kiinni ja tulee nolatuksi niin ei kun uusi nimimerkki kehiin ja sitten ollaan tas niin kuin ei olisi mitään tapahtunutkaan. Voi että poliitikot olis otettuja jos nekin saisi huudella puskista ilman nimeä ja haukkua / mollata naapuri puolueen edustajia, se se vasta olisi poikaa se.

Millä tää roiskiminen saadaan loppumaan täältä kun ei nykyisin esim. ooppeli palstallakaan käy bemarimiehet huutelemassa jokaiseen ongelmaviestiin, että vi..uakos menit ostamaan moisen pa..an olisit ostanut bemarin niin kaikki huolet olis ollu kerralla poissa.

PS, Tätä nykyä alkaa puolet viesteistä olla kinastelua näiden muutaman "profeetan" jatkuvaia "off topic" kommentteja vastaan. Nimittäin täällä ei varmastai ketää kiinnosta jatkuva mlp/vilppi vertailu ym vaan sitä löytyy toiselta foorumilta jos joku sitä halajaa. Tiedätte varmaan mistä?

Hyvää jatkoa näille kaikille 99%:lle asiallisia foorumilaisia! T Oswald
 

nackerton

Aktiivinen jäsen
Vs: Kommentti keskusteluista

Samaa mussutusta ihmettelin minäkin. Keitä ovat nämä nimettömät pula-ajan kuluttaja-asiamiehet, jotka kieltävät laitteen myyjää kertomasta omista kokeiluistaan ja syyttävät vielä päälle valehtelemisesta?

Antaa silti vaan karavaanin kulkea ja rakkien haukkua :cool:
 
Ylös Bottom