Korkea kuumakaasu lämpötila ivt-kombimoduuli 200-300 A/W

maikkeli

Tulokas
Tervehdys.
Onko kenelläkään tullut samanlaista probleemaa vastaan kyseisen mööpelin kanssa? Elikkäs Varaaja laittaa päälle hälytyksen liian korkeasta kuumakaasun lämpötilasta säännöllisen epäsäännöllisesti joka sammuttaa ulkoyksikön. Mitä tälle mahdollisesti pitäisi tehdä?
Laitteet on noin 10 vuotta vanhat.
T: Ummikko
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Ei ole IVT:stä mitään omakohtaista kokemusta mutta laitteen ikää ja oireita huomioiden ensimmäisenä tulee väistämättä mieleen joko anturivika tai kylmäainevajaus. Tai miksei myös huonosti toimiva lämmönsiirto kylmäaineesta veteen.

Jos tuota yrittää jotenkin tarkemmin haarukoida niin kaikki mahdolliset lisätiedot olisivat siinä avuksi. Kuinka korkealla nuo kk lämmöt käyvät noissa tapauksissa ja kuinka kuumaa vettä silloin tehdään? Ovatko kk lämmöt yleisesti korkeita vai tuleeko hetkittäisiä piikkejä jotka laukaisevat tuon suojauksen. Pystytkö seuraamaan pumpun otto-/antotehot?
 

maikkeli

Tulokas
Kylmäaineen määrä on tarkastettu lähiaikoina ja koneeseen on entisen omistajan mukaan vaihdettu on kk-anturi sekä pumput kuuma-ja kylmäkierrolle noin pari vuotta sitten. Noita tarkempia lämpötiloja en pääse näkemään koska en tiedä tota koneen asentaja lukituksen salasanaa minkä takaa löytyvät. Hälytyksen ilmenemiseen ei tunnu vaikuttavan niin lämpötilan nosto saatikka laskeminen.
 
Ylös Bottom