Kumpi parempi? Vai joku muu?

Jalmarson

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Moro. Mitsun Kazan 5.5 vai Daikinin Emura 25?? Noita olen miettinyt rantarakennukseen ( tupa/ sauna neliöitä yht vajaa 50) jossa lattialämmitys sähköllä. Ajatuksena kesällä viilennys ja talvella lämmitys.
 

Jalmarson

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #4
Tuossa tutkittuani daikinin esitettä niin sieltä nousi esille että saatavilla myös bluevolution sydeemillä = R-32 kylmäaineella
 

Punde

Tulokas
Tervehdys mieheen! Antakaa armoa ja auttakaa miestä hädässä. Oon lukenut ja selaillut eri merkkejä ja malleja ilmalämpöpumpuista ja en vai pysty päättämään. Takan viereen olisi tarkoitus laittaa, olen nyt paininut kahden pumpun välillä. Toshiba optimum 25 ja vivax y-design 09. Osaatteko auttaa miestä valinnassa?
 

kimmok

Aktiivinen jäsen
Ota halvin ja hiljaisin sisäyksikkö.
Saat parhaimman hintalaatu suhteen.
Siihen kohteeseen mihin sitä tarvitset.
 

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Lainaan lankaa

Naapurilla mitsu FD25VA ei lämmitä tai jäähdytä kuin nimellisesti. Ja ikää on se vajaat 10v. Kämppä 2008 rakenettu 130m2 @ Vantaa. Mikä olisi uusi vastaava pumppu... niin ja naapuri on tarkan euron mies, toisin kuin minä. Onko suositella jotain luotettavaa firmaa.
 

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
No nyt on sentää lämmityspumppu, eikä mikään eteläeuroopan gryndermalli
Naapuri tasi mennä sekasin kun yritin selittä H ja Z kirjainten merkitystä LN mallista joten se otti FH VEHZ mallit kun siinä oli kaikki kirjaimet... en tiedä, kallis kun huomioi että mallisarja on elinkaarensa lopussa. No, mikä minä olen arvostelmaan, onhan munkin tossu etelän malli.
 
Ylös Bottom