Laitteistolla ei ole yhteyttä nibe uplinkiin

BroHesus

Jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Mikähä vikana ku en pysty yhdistämään laitetta uplinkiin verkkokaapelin kautta? Kaapeli on kunnossa ja koitin kytkeä siis usb rj45 adapterilla. Koko ajan f750 laite näytti, että verkkokaapelia ei kytketty. Uusi softa asennettu pari viikkoa sit
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
USB RJ45 adapterilla, voitko hiukan avata tuota kytkentää? Lähinnä mietityttää miksi adapteri, eikö noissa ole RJ45 liitäntä jo vakiona?

Rehellisesti sanoen, omakohtaista kokemusta noista ei kyllä ole mutta en ole kyllä myöskään missään vaiheessa kuullut että tuon pystyisi verkkoon kytkemään usb liitännän kautta jos usb liitännällä tarkoitetaan se näytön yhteydessä oleva johon usb tikku on tarkoitus laittaa loggauksen ja päivitysten yhteydessä. Mutta toki voi olla että ymmärsin koko asian väärin.
 

kotte

Hyperaktiivi
tämmöstä käytin ku ei nuo minusta rj45 paikkoja ole
Tuo vaikuttaa USB-Ethernet-adapterilta (tekstin ja kuvan perusteella). Tietokoneen voi saada tuollaisella kiinni verkkoon, mutta eiköhän tuo USB-paikka F750:llä liene tarkoitettu vain muistitikun liitännäksi (luku ja/tai kirjoitus) tai sitten joksikin erikoistuneemmaksi systeemipäivitys-/statusportiksi ties millä protokollalla? EI tuossa varmaankaan ole minkäänlaista tukea varusohjelmiston puolesta USB-liitännän ja adapterin kautta emuloidulle verkkoliitännälle pilvipalveluyhteyksistä nyt puhumattakaan.
 

vwg4

Aktiivinen jäsen
Jasso. Onpa hyvään paikkaan laitettu. Tosin itse en omasta sitä edes nää kun laite melkein seinässä kiinni.
Ohjekirja on hyvä apu tämän kanssa :)
(F470 kun pääsee oikealta puolen about näytön korkeudella kopeloimaan kaapeli löytyy.)
Jos tuo ei onnistu, sitten etupaneeli pois ja suoraan näyttöyksikköön. Varsinainen RJ45 löytyy tuosta näytöstä, vedetty vaan piuhalla valmiiksi koneen taakse.
 

BroHesus

Jäsen
Itseasiassa näytön takana.
Viisaampi paikka tuo on, kun tällöin saa pidettyä vaikka etupellin kiinni jne.

Ohjekirjasta löytyy melkoisesti ratkaisuja ongelmiin.
Tuo paikka löyty nyt siitä näyttöpaneelin alalaidasta jossa oli jo siis rj45 kiinni ja se menee tuonne laitteen taakse jonnekin mörön perseeseen. Otin sen piuhan pois ja tämän oman tilalle joka datapistokkeessa.
Jos en täysin sokea ole niin ohjekirjasta en kyllä löytänyt kohtaa jossa kerrotaan verkkokaapelin liittäminen laitteeseen jotain kuvia löysin mutta nekin ohjasi tunkeutumaan laitteen taakse.
 
Ylös Bottom