Mitäs tää ny sitten on?

Äimänkäki

Aktiivinen jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Sehän on äärimmäisen huono otsikko aiheelle. Tällaisia voisivat moderaattorit muuttaa tai täydentää ilmaisevammiksi. Jos joku on tarkka omasta otsikkotaidostaan, niin siihen voisi mode lisätä esim.: "Mitäs tää ny sitten on - otsikot ilmaisemaan tekstin sisältöä" tms. Minun otsikkoani voi vapaasti muuttaa, alkuperäisen ei tarvitse olla näkyvissä.

Tietysti voidaan houkutella lukijoita Iltiksen tapaan, jolloin tahallaan jätetään kertomatta otsikossa, mitä juttu sisältää. Sellaista käytäntöä ei näillä foorumeilla varmaankaan tarvita.

Lähes kaikki otsikot ovat kyllä kuvaavia, ovatkohan modet olleet jo asialla. Kuitenkin näkyy sellaisia kuin "Onko ihan hongikossa", "Onko kukaan miettinyt?", jne. Sellaisia voisi täsmentää.
 

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Vs: Mitäs tää ny sitten on?

samaa mieltä. Jos tulee tällaisia otsikoita vastaan, jotka eivät mielestänne ole kovin osuvia, niin asiasta voi myös muistuttaa Ilmoita valvojille- toiminnon kautta (linkki viestin oikeassa alakulmassa). Siihen voi laittaa vapaamuotoista tekstiä sitten ilmoituksen liitteeksi kertomaan mikä viestissä/ketjussa ilmoittajasta on pielessä.
 
Ylös Bottom