Mitsubishi PUHZ-SHW112YAA ZUBADAN ulkoyksikkövika

Suomamik

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Haen täältä pika-apua, kun laitetoimittaja/asentaja ei vastaa hätähuutoihin näin viikonloppuna... Meille asennettiin öljykattilan rinnalle viime marraskuussa otsikon mukainen VILP PAC-IF061B-ER1 ohjausyksiköllä lämmittämään patteriverkoston paluuvettä eli tuottaa patteriverkostoon peruslämpöä ja öljykattila hoitaa säädön ulkolämpötilan mukaan. Nyt on ollut tällä viikolla ongelmia öljypolttimen kanssa joten tuli käyntiä pannuhuoneessa; VILP:kin oli mennyt vikatilaan. Resetoin mutta ei auta. Onko jollain vastaavasta kokemuksia? Liitteenä vikakoodi (ulkoyksikön vika, muuta ei löydy manuaalista...)
 

Liitteet

Suomamik

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #8
-69 rakennettu talo ja öljypoltin myös tilttasi eli jotain outoa on pannuhuoneessa tapahtunut. Muualla ei ongelmia... Toivottavasti saan huomenna asennusfirmalta apuja.
 

Suomamik

Tulokas
Ei ole havaittavissa tuon tyyppisiä ongelmia talossa. Meillä on toinen ilmalämpöpumppu tuon pannuhuoneen vieressä lämmittämässä alakertaa ja se toimii ok. Kaikki sulakkeet ehjät ja pääsähkötaulu ok, ei sirise eikä haise.
 

Suomamik

Tulokas
Kävin vielä mittaamassa pannuhuoneessa jännitteet pistorasiasta ja kattilan omasta ulosotosta, molemmissa 232V, lienee normaali.
 
Sullakin taitaa olla se ohjelmavikainen ulkoyksikkö. Meillä vaihdettiin toistamiseen viime viikolla ulkoyksikkö, kun valmistaja viimein selvitti alkuperäisen vian.
 

Suomamik

Tulokas
Ok, asennusfirman edustajan pitäisi tulla näitä aikoja katsomaan. Mielenkiinnolla odotan miten homma etenee, takuu voimassa kun marraskuussa asennettu.
 

burmanm

Vakionaama
Ei oo kyllä Mitsulla kovaa mennyt näiden kanssa viimeaikaisten forumipostausten perusteella. "Varma, laatu merkki" jota eräät käyttävät aina markkinointina kun ehdottavat näitä kalliimmasta hinnasta huolimatta ja VILPpejä paukkuu nopeammin kuin Kiinan ihmeitä konsanaan (tainnut tänä keväänä olla tällä forumilla enemmän räjähtäneitä Mitsun VILPpejä kuin muita merkkejä yhteensä muutaman viime vuoden aikana). Siihen päälle vielä LN-sekoilut.
 

vwg4

Aktiivinen jäsen
Tuosta ois kiva tietää enemmän.
Mikä kompuran laukeamisen aiheuttaa. Semminkin kun on softavika.
Saako mitsusta käppyrää ulos? JOs niitä joku täällä osaa tulkita
 

samza

Aktiivinen jäsen
Mitsun Vilppejä lienee myyty aika reilusti suomessa? ainakin itse koiralenkillä tehnyt huomion että täälläpäin kauppa kaynyt melko hyvin, muunmerkkisiä ei oiken meinaa näkyä. Itsekin kuulun näihin Mitsun omistajiin.. toistaiseksi tosin ei ongelmia, KOPKOP :)

Muttajoo, kyllä tuosta PAC-IF061B ohjausboksista taitaisi jotain logeja ulos saada. Boksi sisältää SD-korttipaikan ja mukana tuli 8GB kortti ainakin itsellä. Manuaali tosin kertoo että sitä käytetään vain asetusten taltiointiin. Kurkkasin tietokoneella mitä kortilla on, niin näköjään koko ajalta vuosi/kk/päivä tasolla löytyy jokin pienehkö log tiedosto. Lisäksi SETTINGS kansio löytyy myös. Millähän ohjelmalla noita mitsun .LOG tiedostoja saisi auki?
 

Suomamik

Tulokas
Jep tulivatkin jo tänä aamuna ukot ja uusi ulkoyksikkö; sinne jäivät asentelemaan kun lähdin töihin. Mitään tietoja/käyriä/logeja en valitettavasti osannut ottaa ulos...
 

Rauski

Ilppien huolto ja kylmätekniikka kiinnostaa.
Millähän ohjelmalla noita mitsun .LOG tiedostoja saisi auki?
En osaa sanoa, mutta kokeile kopioida tiedosto ja avata se Wordilla, Excelillä tai vaikkapoa FireFoxilla. Joskus, kauan sitten olen saanut erilaisia tiedostoja auki noilla ohjelmilla.
 
Ylös Bottom