Nibe F470 jätevesi järkevästi viemäriin?

patrik

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Niben F470 PILPin takana on putki, josta tulee jonkin verran "jätevettä". Tämä on meillä nyt johdettu letkulla lattiakaivoon. Tekisi mieli kehitellä jokin vähän fiksumpi ratkaisu, jolla letkun saisi pois jaloista ja piiloon. Parin metrin päässä on pesuallas, jonka viemäriin tuon poistoletkun varmaan saisi kätevästi liitettyä.

Asennusoppaan sivulla 13 lukee näin:
Höyrystimen keruualtaan ja varoventtiilien jätevesi johdetaan jätevesikupin ja vedenpoistoputken kautta lattiakaivoon niin, että kuumavesiroiskeet eivät voi aiheuttaa tapaturmia. Vedenpoistoputki tulee vetää laskevana koko pituudeltaan vesitaskujen välttämiseksi, eikä sitä saa päästä jäätymään.
https://www.nibe.fi/nibedocuments/16039/231490-2.pdf

Kuinka muilla on tämä asia hoidettu, onko vinkkejä? Paljonko tuossa keruukupissa ja poistoputkessa mahtaa olla säätövaraa, että sen saisi sopivalle korkeudelle ja sopivaan suuntaan (oikealle päin). Pyörittelin ja ihmettelin tuota aikani, mutta on melko ahdasta, pitäisi etukäteen tietää vähän mitä tekee. Ylöspäinhän vesi ei virtaa, se jätevesikuppi taitaa olla melko lattianrajassa tuolla koneen alla?

En löytänyt haulla, että aiheesta olisi foorumilla ollut aiemmin juttua...
 
Ylös Bottom