Nibe F470, Sisäinen sähkönlisäys?

Siimori

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Moi,

Osaako joku sanoa onko tuossa Niben F470 mallissa olemassa jotakin valikkoa mistä saisi ajastaa tuota sähkönlisäystä. Esimerkiksi se menisi vasta päälle kun yösähkökytkeytyy, niin saisi yön aikana pannun kuumaksi.
 

vwg4

Aktiivinen jäsen
On siinä. Ainakin käyttövettä ja lämpökäyrää pystyy ohjelmoimaan/ajastamaan. Noilla kikkailemalla.

"pannu" tuossa on niin pieni, oliko 70ltr tms lämmityskattilan. Sillä ei yösähkö varaus pitkälle päivää potki.

Jos lattialämpö, yks vaihtoehto ajastaa lämpökäyrä nosto yöksi. Eli lattiaan ladataan lämpöä. Päivä aikaan sitten lämpökäyrä alas jolloin lattiaan varattua lämpöä puretaan. Termarit ei oo hyväksi tässä hommassa. Ja pieni huonelämpötilan vaihtelu hyväksyttävä.

Eri asia sitten Paljonko tuolla saavuttaa sähkö säästöä. Ja kandeeko F470 kanssa pitää yösähkö tariffia...
 

Siimori

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #4
Nyt ollaan tehty niin että aina aamuselta laitetaan sisäinen sähkölisäys 0kw, ja illalla kun tullaan kotiin niin 2kw päälle. Hyvin riittää kahdelle lämpöistä vettä. Laitoin myös trendinlaskentarajan 0 (ei oikein hajua mitä se edes tekee). Menovesi 25. Toki ollaan pidetty nyt takkaa iltaisin päällä ja saatu tupa pidettyä siellä 21 - 22 * lämmöissä.

Nyt pitäisi löytää vain valikko mistä saisi automatisoida tuon sisäisensähkönlisäyksen että se olisi vain yösähköllä päällä,
onko kenelläkään ideoita?

Nimetön-4.jpg


Sieppaa.PNG
 

Tulihäntä

Aktiivinen jäsen
Lämpöpumppu -> lisäasetukset -> eston ohjelmointi. Tuolta voit melkein mielin määrin ajastella joko lisäyksen tai kompressorin estoja.
 
Ylös Bottom