Piirikortit/ulkoyksiköt Panasonic CU-E12EKEB / Ultimate CE-KFR26W/BP2D-12O.D.13WP2-1

pelzi_

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Jonkun lopettaneen asennusliikkeen romukuormasta jäi tarpeettomaksi nämä.

1. Panasonic CU-E12EKEB ulkoyksikön kortti, oli pahvilaatikossa ja pitäisi olla uusi varaosa mutten ole voinut testata. Hp 50e. Rahat saa tietysti takaisin jos ei toimi.

2. Löytyy myös kantta ja puhaltimen säleikköä vaille kokonainen ulkoyksikkö CU-E12EKEB, ei sisältänyt kaasuja, en ole voinut testata kun ei ole sisäyksikköä, 50e.

3. Ultimaten jonain mallina myymästä KFR26W:stä ulkoyks. puhallin, kompura, kapillaarit ja kääntöventtiili ja termistoreita ja sälää jota voi vielä löytyä kun siivous etenee. Piirikortti CE-KFR26W/BP2D-12O.D.13WP2-1 josta tipahti irti ulkoyks. puhaltimen run-konkka muistaakseni 2.2uF -> oletettavasti kortissa ei muuta vikaa kuin tärinässä murtunut konkan jalka, mutten ole voinut testata kun ei ole sisäyksikköä. 10 eurolla lähtee koko kasa. Konkkaa ei ole, tuli heitettyä jo pois, mutta kaikella todennäköisyydellä omassa kortissasi on ehjä sellainen.

Sijainti Helsinki, luovutus vapun jälkeen, sitä ennen olen matkoilla. Ilmoita yv:llä kiinnostus, niin eivät lennä innokkaan siivoojan toimesta roskiin.
 

Liitteet

Ylös Bottom