pumppu vaikeni (Sanyo sap-krv93eh)

samara

Tulokas
Sanyo sap-krv93eh pumppu vm.-95 Härveli ollut käyttämättä n.6kk. Kamun kanssa asennettiin uuteen kohteeseen. Kylmäainetta ei tosin ollut saatavilla kuin n.500g. Homma kun valmistui niin ulkoyksiköstä kompurasta kuuluu kolme kolahdesta ja muuta ei sitten tapahdukkaan. Neljästi se sitä yrittää ja sitten alkaa vilkkumaan sisäyksikön punainen valo. Osaisiko joku kertoa missä vika? Siis tuuletin pyörii sitten kolahdukset kolmesti. Mistä kannattaisi lähteä vyyhtiä purkamaan?
kiitosta jo etukäteen
T. Eero
 

samara

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Vs: pumppu vaikeni

Juu tuota itsekin vähän ihmettelin, ainetta mahtuu kumminkin 950e mutta ns. Asentaja vätti että ei voi johtua siitä.
 

samara

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #5
Vs: pumppu vaikeni

Ahaa. Aletaanpas tarkastelemaan sitä sitten seuraavaksi. Onko kenelläkään hajua että mistä sitten kannattaa alkaa kyselemään uutta/käytettyä?
 

Peku 2012

Lämpöpumppu ym energiaharrastelu
Vs: pumppu vaikeni

Varsin iäkäs pumppu kyseessä jos tosiaan on vuodelta -95.
Miten laite oli säilytetty ???
Uuden vastaavan kompuran löytäminen voi olla aika työlästä , ja eri juttu kannattaako yleensä enää tämän ikäiseen laitteeseen.
 

zeizei

Jäsen
Täällä sama pumppu ja anturi vikaa näyttää vikakoodi.eli s05 koodi joka meinaa heat exchanger sensor failure.minkäs tyyppinen anturi on ulkoyksikössä? Kortilla liitin jossa kaksi anturia ja toinen näistä ei anna ohmei. Mistä voisi antureita saada?
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viimeksi muokattu:

pelzi_

Vakionaama
Kyllä se varmaan 5k kiinteällä vastuksellakin toimii, mutta jos käyrä on väärin, on vaikea sanoa toimiiko sulatukset. Tuurilla osuu tarpeeksi lähelle.
 

zeizei

Jäsen
Tähän hommattiin tuo LG pumpun anturi ja kutiste/tina jatkoksil liitettiin vanhaan kaapeliin niin et pituus pysyi samana. Alkoi pumppu hönkii heti lämpöö
 
Ylös Bottom