Sähkön tarjoushinta NYT! (tähän ketjuun vain tarjouksia)

Lappanen

Aktiivinen jäsen
Mitä kautta tämmöinen tarjous?

Huvikseen menin Lumon sivuille katsomaan, heti etusivulla vastaan pomppasi tällainen mainos:

1615882515372.png


Ei tuota kyllä mitenkään voi edulliseksi väittää, jos hintavertailu tarjoaa helposti alle 5 s/kwh ilman kuukausimaksua useammastakin paikasta. Tai ainakin viime viikolla vielä tarjosi kun kävin katsomassa.
 

Lappanen

Aktiivinen jäsen
Aika paljon (tai sitten en aiemmin ole noteerannut) alkanut näkymään "hybridi"sopimuksia, joissa kaksi ensimmäistä kuukautta on jollain naurettavan halvalla hinnalla tyyliin 3-4 s/kwh ilman kk-maksua ja sitten loppu sopimuskausi määräaikaisena pörssisähkön hinnan mukaan + joku marginaali.

Ei yhtään hotsittaisi ainakaan määräaikaisena solmia mitään pörssisähkösopimusta, mielellään haluan tietää mitä se sähkö maksaa vaikka vuodenkin päästä vielä. Toki noissa kilpailutuksissa pääsevät paalupaikalle, kun pystyvät tarjoamaan 300-400 euroa "halvemmalla" arviolla kuin muut määräaikaiset kiinteähintaiset.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Tässä Lumme Energian Paketti Lumme hintoja (toistaiseksi voimassaoleva)

"Jos kulutuksesi tarkistuksesta huolimatta ylittää sopimuskauden aikana sovitun paketin enimmäismäärän, siirrämme sopimuksen automaattisesti seuraavaan isompaan Paketti Lumme -sopimusluokkaan.  Paketti Lumme L sopimuksen siirrämme määräaikaiseen Eko Lumme Vesi -sopimukseen. Muutos tapahtuu siitä kuukaudesta, jossa paketin ylitys tapahtui ja jatkuu sopimuskauden loppuun saakka."

Lumo Energian Tasaraha-sopimuksen hintoja tässä (määräaikainen 12 kk sopimus)
 
Viimeksi muokattu:

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Siirsin ketjusta uusinta tarjouksiin (enemmän tai vähemmän) liittyvää keskustelua toiseen ketjuun. Pyritään tämä ketju pitämään nyt ihan puhtaasti tarjouksille ja toinen ketju sitten yleisemmälle keskustelulle niihin liittyen. Tuolla keskusteluketjussa voi käydä myös yleisempää spekulointia ja keskustelua nimenomaan sähkön hinnasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.


Ainakin kokeillaan toimisiko tällainen ;)
 
Viimeksi muokattu:

Lappanen

Aktiivinen jäsen
Hintavertailusivuilta edelleen halvin löytynyt 3-6kk määräaikainen 0€/kk 4,59 c/kwh. 12-24kk määräaikaiset vähän vajaa 0€/kk ja 5 c/kwh.

Pitänee tarttua tuollaiseen 3kk soppariin kun sama hinta kuin kohta päättyvässä, josko kesällä sitten löytyisi halvempi pidempi soppari.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Kilpailuttaja.fi kautta tarjoaa nyt Oomia 12 kk 4,51 snt/kWh tai 24 kk 4,95 snt/kWh, kummassakin kiinteä osuus 0 €/kk.
 

fraatti

Hyperaktiivi
Kilpailuttaja.fi kautta tarjoaa nyt Oomia 12 kk 4,51 snt/kWh tai 24 kk 4,95 snt/kWh, kummassakin kiinteä osuus 0 €/kk.
Hintaraja näyttää tällähetkellä menevän 4000kWh/vuosi tuossa tarjouksessa. Joskus koitin tuota niin huomasin että johonkin 20000 kWh vuosikulutukseen saakka tarjouset muuttuivat. Ilmeisesti tarjoajat pystyvät laittamaan haarukan että millaisille kulutuksille tarjous on voimassa. Suuremmalle kulutukselle hinta on korkeampi.
 

kotte

Hyperaktiivi
Vattenfall tarjosi puhelimitse huippusopimusta 5,69snt/kWh ja 3€/kk.
Toista kautta tuoltakin sai 24kk 4,78eur/kWh 0eur/kk ainakin vielä viime viikolla. Mitä aktiivisempi markkinointi, sitä kalliimpi hinta järjestään tällä alalla ja itse etsimällä saa halvemmalla.
 
Ylös Bottom