Sähkön tarjoushinta NYT! (tähän ketjuun vain tarjouksia)

Lappanen

Vakionaama
Mitä kautta tämmöinen tarjous?

Huvikseen menin Lumon sivuille katsomaan, heti etusivulla vastaan pomppasi tällainen mainos:

1615882515372.png


Ei tuota kyllä mitenkään voi edulliseksi väittää, jos hintavertailu tarjoaa helposti alle 5 s/kwh ilman kuukausimaksua useammastakin paikasta. Tai ainakin viime viikolla vielä tarjosi kun kävin katsomassa.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Tässä Lumme Energian Paketti Lumme hintoja (toistaiseksi voimassaoleva)

"Jos kulutuksesi tarkistuksesta huolimatta ylittää sopimuskauden aikana sovitun paketin enimmäismäärän, siirrämme sopimuksen automaattisesti seuraavaan isompaan Paketti Lumme -sopimusluokkaan.  Paketti Lumme L sopimuksen siirrämme määräaikaiseen Eko Lumme Vesi -sopimukseen. Muutos tapahtuu siitä kuukaudesta, jossa paketin ylitys tapahtui ja jatkuu sopimuskauden loppuun saakka."

Lumo Energian Tasaraha-sopimuksen hintoja tässä (määräaikainen 12 kk sopimus)
 
Viimeksi muokattu:

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Siirsin ketjusta uusinta tarjouksiin (enemmän tai vähemmän) liittyvää keskustelua toiseen ketjuun. Pyritään tämä ketju pitämään nyt ihan puhtaasti tarjouksille ja toinen ketju sitten yleisemmälle keskustelulle niihin liittyen. Tuolla keskusteluketjussa voi käydä myös yleisempää spekulointia ja keskustelua nimenomaan sähkön hinnasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.


Ainakin kokeillaan toimisiko tällainen ;)
 
Viimeksi muokattu:

Lappanen

Vakionaama
Hintavertailusivuilta edelleen halvin löytynyt 3-6kk määräaikainen 0€/kk 4,59 c/kwh. 12-24kk määräaikaiset vähän vajaa 0€/kk ja 5 c/kwh.

Pitänee tarttua tuollaiseen 3kk soppariin kun sama hinta kuin kohta päättyvässä, josko kesällä sitten löytyisi halvempi pidempi soppari.
 

roots

Hyperaktiivi
Lumme soitti ja tarjos 0€ ja jotains 4.5c/kWh... ei aiheuttanut kiinnityksiä...
 
Viimeksi muokattu:

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Kilpailuttaja.fi kautta tarjoaa nyt Oomia 12 kk 4,51 snt/kWh tai 24 kk 4,95 snt/kWh, kummassakin kiinteä osuus 0 €/kk.
 

kotte

Hyperaktiivi
Vattenfall tarjosi puhelimitse huippusopimusta 5,69snt/kWh ja 3€/kk.
Toista kautta tuoltakin sai 24kk 4,78eur/kWh 0eur/kk ainakin vielä viime viikolla. Mitä aktiivisempi markkinointi, sitä kalliimpi hinta järjestään tällä alalla ja itse etsimällä saa halvemmalla.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Oomi Aktiivinen 12 kk yli 5000 kWh kulutukselle
marginaali 0,22 snt/kWh
perusmaksu 1 €/kk
 

Lauri H

Aktiivinen jäsen
Jos 3 kk:n määräaikaiselle on käyttöä, niin täällä olisi 3,99 snt/kWh, 0€ kk-maksu

... Olisin muuten ottanut tuon itselleni loppuvuodeksi lokakuun alusta alkaen, mutta sopimuskausi olisi pitänyt aloittaa n. 3 kk:n sisällä.
 
Viimeksi muokattu:

roots

Hyperaktiivi
Oomi tarjos jotain ~4.99+3.8e/kk, jäi sitten ostamatta. Kyseli mitä on ja mitä tarjottu niin ei oikein uskonut puhelinjannu sanomiani 4c/kWh+0€ tarjouksia. ;D
 

rawpower

Aktiivinen jäsen
Nyt tuli loisteelta (nykyinen myyntiyhtiö) jatkotarjous alkaen 1.11.
Yösähkö
Perusmaksu 3,99/kk
Päiväenergia 5,49c/kwh
Yöenergia 4,29c/kwh

Pitänee vielä odotella vähän parempaa. Sain jo vaihdettua siirtotuotteen yleissähköön helmikuussa, mutta myyntituotetta ei voinut vaihtaa kesken kauden. Kuitenkaan ei ollut este muuttaa siirtotuote yleissähköksi.

Todennäköisesti tuleva myyntituote tulee olemaan myös yleissähkö.
 

Siikki

Aktiivinen jäsen
Jatkotarjous Heleniltä lokakuusta alkaen ei varsinaisesti sykähdytä:


CO2-vapaa kiinteähintainen
  • Perusmaksu: 3,00 €/kk
  • Energiamaksu: 5,44 c/kWh
Nykyinen 5c pinnassa ilman kk-maksua. Pitänee tarkistella Kilpailuttajaa, nyt siellä 24kk 5,13c ilman kk-maksua. 12kk maistuisi enemmän ja halvemmalla…
 

Janos

Aktiivinen jäsen
Äitille pitäisi uusi sopimus ottaa, nykyinen loppuu Syyskuussa. Nyt saisi näemmä Lumo Energialta 3kk soppparin 0€/kk ja 3,99s/kWh. Uskaltaisikohan sen ottaa ja luottaa että siinä ajassa olisi hinta painunut alas, muuten halvin on toi Lumme energian 4,95c/kWh ja 0€ kk
 

pamppu

Vakionaama
24kk 0e/kk 4.95c/kWh irtoaa Lumme Energialta, joka on mulla nyt ollut kuluneen vuoden (sentin halvempana). Ei mitään epäilyttävää tässä.

Otin 2v jatkon tuosta just, paitsi tartuin saman firman rapian kalliimpaan soppariin, jossa S-Bonukset. Kokonaisuutena jonkun euron halvempi mulle.

Se on sitten toinen tarina että tuliko töpättyä 1v vs. 2v, mutta eipä nyt tarvi taas miettiä toviin aikaan.
 

Piipa

Aktiivinen jäsen
Meillä loppuu syyskuussa sähkösopimus. Hintoina löysin edukkaimmiksi:

Lumme: 1,99e/kk ja 4.99c/kWh ja 48kk ( 24 kk sitovaa määräaikaisuutta, sen jälkeen sopimuksen voi irtisanoa tai jatkaa ja hinta pysyy samana)

Ilmatar: 0e/kk ja 5,09c/kWh ja 24 kk.

Nuo kaksi aikalailla samaa tasoa vuositasolla. Mietin vaan olisiko lumme hyvä vaihtoehto jos vaikka hinnat pompsahtaa ylös niin olis tuo hinta ainakin sen 4 vuotta
 

Siikki

Aktiivinen jäsen
Nyt paras (lokakuussa alkavia):
Lumme 5,14snt + 0€/kk. S-bonuksen kanssa pompsahtaa hinnat jo liikaa.

Kilpailuttaja.fi kautta olisi Helen 5,37snt +0€ pikkaisen alakanttiin kulutuksen laittamalla. Tuossa sopimus loppuisi kesäkuun lopussa 2023, mikä ei välttämättä lainkaan huono juttu olisi.
 

Telehell

Aktiivinen jäsen
Lumme Energialta päättyy määräaikainen 4.11snt/kwh/0€kk soppari ens viikolla. Kilpailutuksen perusteella halvinta oli jatkaa Lumme energialla, chatin kautta vinguttamalla 12kk soppari 4,91snt/kwh/2€kk, omalla kulutuksella tulee siis 5,07snt/kwh sis.kk maksun.

Onhan tuo melkoinen nousu vanhaan sopimukseen, mutta minkäs teet. Ei kehtaa 24kk soppareitakaan tehdä, kun voisi olettaa Olkiluodon laskevan hintaa..
 

Stefa

Aktiivinen jäsen
Vattenfall tarjosi vanhaan soppariin jatkoa 2,5 e/kk ja 6,69 c/kWh. Ei taida jatkua asiakkuus.. Vanha oli 0 e/kk ja jotain inan yli 5 c/kWh.
 

DrPaiN

Jäsen
Täällä lukittiin Lumpeen 4,89snt/kWh + 1,99e/kk seuraavaksi kahdeksi vuodeksi 1.10. -->
Oli jo toukokuussa tullut jatkotarjous pitkällä voimassa ololla... ja kun hinnat näytti olevan ylös niin piti tarttua tuohon. Aluksi ajattelin odotella halvempia tarjouksia kesälle, mitä ei sitten tullut.... tai ehkä joku parempikin jossain vaiheessa oli, mutta ei tuntunut silloin riittävän hyältä...
 

puuteknikko

Aktiivinen jäsen
Kävin tuossa vähän katselemassa määräaikaisia soppareita, vaikka nykyinen umpeutuukin vasta ensi keväänä.
sahkonhinta.fi:n kautta Herrforsilla 5,30 c/kWh ilman kk-maksua, sopimus 24 kk + 12 kk optio. Yleiseen hintatasoon nähden varsin hyvä tarjous.

Muoks: itse tuotetun sähkön ostosopimus onkin sitten huono. Spot miinus marginaali 0,35 c/kWh ja vielä päälle 0,07 c/kWh siirtomaksu.
 

Ahwell

Tulokas
Otin eilen Korpelan Energian vuoden sopparin 6,15snt/0€.
Ei oikein parempaakaan tällä hetkellä tiedossa vuodeksi. Kahdeksi vuodeksi olisi ollut 5,95snt/0€.
 

V-MS

Tulokas
Tämmöisiä tarjottiin.

3,00 €/kk
6,59 snt/kWh
toistaiseksi voimassa oleva.

Tai
24kk
3,84€/kk
5,69 c/kWh.

Otin tuon kalliihkon toistaseksi voimassa olevan, mutta mietin vielä vaihtaisiko tuohon 24kk tarjoukseen. Sekin on kallis, mutta vaikea ennustaa mihin hinnat muuttuvat talven aikana. Apuva
 
Ylös Bottom