S-Sarjan sisäyksikön sielunelämä

Jokkeri82

Jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Moi!

Tosiaan nyt on hurrannut talon nurkalla pari kk nibe f2120 -12 ja sisälle saatiin pikku tinkauksen jälkeen vielä uusi S-sarjan sisäyksikkö. Helteet tuli (ja meni) mut yksi nappi uudesta käyttöliittymästä puuttuu. Ihan vain yksinkertainen päälle/pois lämmitys. Toki kierto päättyy kun pyyntiä ei ole, mut nyt varsinkin kun yöt on vähän vilposampia, niin pumppu lämmittää pattereita yöllä "turhaan" oon nyt kikkaillu tämän pois käyränkorjauksella, mut ei tarvis pelata kun sen vain kertakaikkiaan saisi pois päältä. Onko muilla kokemusta/ratkaisua...
 

harla

Jäsen
autom.tilan asetukset lämmityksen pysäytys. Säätöalue: -20 – 40 °C Tehdasasetus: 20 lisäyksen pysäytys Säätöalue: -25 – 40 °C Tehdasasetus: 15 suodatusaika Säätöalue: 0 – 48 h Tehdasasetus: 24 h Valikko 4.9.2 Kun käyttötilaksi on asetettu "auto" ohjausmoduuli valitsee itse keskiulkolämpötilan perusteella milloin lisälämmön ja lämmöntuotannon käynnistys ja pysäytys sallitaan. Tässä valikossa valitaan nämä keskiulkolämpötilat. Voit myös määrittää, kuinka pitkältä ajalta (suodatusaika) keskilämpötila lasketaan. Jos valitset 0, käytetään nykyistä ulkolämpötilaa.
 

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Ja selvenyksenä: suodatinaika vaikuttaa vain milloin lämmitys tai esim sähkövastukset tippuu pois tai on päältä. Se ei vaikuta lämmityskäyrään.
 
Ylös Bottom