Samsung Nordic Smart 35 vai Electrolux Well H7?

pvalila

Jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Myöhäistä enää kysyä, mutta kumpi olisi kannattanut ostaa? Molemmat olivat myynnissä Gigantissa Black Friday -hintaan 999€.

Nopeasti googlasin, niin Sampassa on yli kilo kylmäainetta, toisessa vain 850 grammaa.

Samppa myös ilmoitettujen lukujen perusteella hiljaisempi.

Plus Sampalle olisi saanut normaalin 5 vuoden takuun, Electroluxin takuu oli alennettu vain kahteen vuoteen (yleensä 5 vuotta siinäkin).

Ilmoitetut suoritusarvot hieman paremmat Electroluxissa.

****************
En ostanut kumpaakaan. Samppa lienee ihan valmistajan oma tuote, Electroluxissa taitaa olla vain logo Electroluxin omaa suunnittelua. Jos olisi löytynyt edes tieto siitä, millä nimellä tuo Eletrolux yleisemmin on markkinoilla, niin sitten olisi Kuukkeli osannut ehkä jotain siitä kertoa. Gree jotain?

Mulle takuun pituus on aika tärkeä juttu, koska Mitsun FD:t ovat mulla hyytyneet kymmenen vuoden kummallakin puolella: maksettuani 800 egeä epäonnistuneista korjauksista suostuin uskomaan, ettei käytettyä pumppua kannata edes yrittää korjata takuuajan jälkeen. Vanhan kanssa räpeltämisen piti olla ekoteko, mutta lopputulos oli vain lisää kylmäainetta ilmakehään.

FD jaksoi niukin naukin haukkua oman hintansa, ja se sentään on legendaarisen luotettava pumppu. Ennuste takaisinmaksusta on näiden uusien kanssa huonompi.
 
Ylös Bottom