Sisäyksikön paikka vol. 999

Tuplis

Jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Toisessa ketjussa tulikin jo pumppusuosituksia kyseltyä niin kokeillaan vielä tätäkin.

Pelkästään lämmityskäyttöön sähkölämmitteiseen taloon. Alhaalla patterit, ylhäällä kattolämmitys ja eteisessä/vessoista lattialämmitys.

Omat ajatukset olisi joko :

-Eteisen oven päälle jossa sisäyksikkö on poissa silmistä ja ulkoyksikkö käytännössä näkyvimmällä paikalla kulkureitin vieressä(hyvä?)

-Olohuoneen vähemmän oleskeltuun nurkkaan josta pöhöttelisi sohvanurkkaa kohti. Ulkoyksikkö jäisi tässä tapauksessa ulkosivulle jolla ei normaalisti koskaan liikuta muuten kuin ruohonleukkuun merkeissä.

Yläkerran lämmitystarve on ollut avoportaikosta johtuen aika olematon sinne -15c asti jos makuuhuoneiden ovia pitää auki.

Edit: kävi mielessä myös multisplit jossa sisäyksiköt olisivat "päällekkäin" eteisen oven ja parvekkeen oven päällä. Tässä ei liene järkeä?
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Miltä tuntuisi paikka portaikossa välitasanteella (ruskea)?
Toinen uusi paikka olisi suhkun kohdalla eteisessä (keltainen), puhallus kohti olohuonetta.
Jos haluaa sisäyksikön olohuoneeseen, niin sitten sellaiseen kohtaan keskelle että pystyy puhaltamaan käytävää pitkin kohti eteistä (vihreä).
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

Jolberious

Vakionaama
Sanoisin että olohuoneen paikka on hyvinkin järkevä. Ilma kyllä kiertää siellä asunnossa sopivasti ja eiköhän siellä lämpökin leviä.
 
Ylös Bottom