Sisäyksikkön paikka toisessa kerroksessa .

Jamppa10

Tulokas
8D17D8FE-7098-4812-BEFB-28CFBACBA2D3.jpeg

Tuohon aulaan sitä mielisin.Tilahan on vain 80cm korkea seinän vierestä. Portaikko on alakertaan ilman ovea. Huoneisiin on ovet joiden alla kyllä 2cm raot.Yläkerran lämmitys pumpun pääasiallinen käyttö.Ja jos siitä kylmää saisi kesällä valumaan alakerrakin puolelle.vai onko ainut järkevä ratkaisu sisäyksiköt molempiin huoneisiin?
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Tuohon aulaan sitä mielisin.Tilahan on vain 80cm korkea seinän vierestä.
Onnistumisen edellytykset aika heikot tuosta kohden ellei lattiamallia tuohon asenna. En tiedä miten hyviä niiden sivuttaissuuntaukset sitten on.
Portaikko on alakertaan ilman ovea. Huoneisiin on ovet joiden alla kyllä 2cm raot.Yläkerran lämmitys pumpun pääasiallinen käyttö.Ja jos siitä kylmää saisi kesällä valumaan alakerrakin puolelle.vai onko ainut järkevä ratkaisu sisäyksiköt molempiin huoneisiin?
Itse puhaltelisin tuolta toisen makuuhuoneen päädystä kohti portaikkoa. Jos tuo makuuhuone on aktiivisesti yöpymiskäytössä, niin kyllä viihtyvyys on heikkoa sisäyksikön kanssa samassa huoneessa (ainakin lämmityskäytössä).
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Aika nafti on tuohon tilaan.. Takaa pitää saada kondessivesiletku viistoon alas lähtemään.

Lisää tietoa laitteesta. Kannattaa tsekata tuo sivun 10 vaatimus vinoa kattoa/seinää koskien. En tiedä miten tuota pitäisi tulkita. :hmm:
https://www.sksales.co.uk/EN/downlo...n-Perfera-FVXM-A-Technical-data-Data-Book.pdf
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom