Skyworth-ilmalämpöpumput

  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Mm. Ultimatemarket myy Skyworthia ja loppuhinta on asennettuna ihan asiallinen. Ainakin lupaavat että on hiljainen. Onko kellään kokemusta tai muuta tietoa laitteista? En äkkiseltään löytänyt täältä foorumilta tietoa. Nyt olisi aika hankkia uusi pumppu ja tuo voisi olla yksi vaihtoehto. Olisiko järkevää ostaa saman tien isompi malli kun hintaero on vaan satasen?
 

Mikki

Aktiivinen jäsen
On nuo niin edullisia että jos toimii edes sinnepäin niin TMA on jotain ihan muuta kuin 2keur laiteilla. Kokeiluun vaan.
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Edullisia joo mutta eiköhän noita samanlaisia ja vastaavanhintaisia saa myös joltain muulta toimittajalta jonka historiassa ei ole Ultin tapaista painolastia. Olen itse joskus v 2008 tai 2009 ostanut Ultilta yhden pumpun, siinä tuli tehtyä kolme kauppaa samassa yhteydessä, ensimmänen, ainoa ja viimeinen. Rahat otettiin nopeasti talteen, pumppu joka luvattiin löytyvän hyllystä tuli kuukausien päästä mutta tuli kuitenkin. Sen jälkeen meno meni vieläkin villiimmäksi ja moni taisi menettää etukäteen maksaman rahansa kokonaankin konkurssin yhteydessä.

Viron puolella löytyy huomattavasti luotettavampaakin toimittajaa.
 
  • Keskustelun aloittaja
  • #6
Okei, ehkä skippaan tämän. Onko tonnilla asennettuna mitään järkevää tarjolla lämmityskäyttöön?
 
Tuossa kalleimmassa Skyworthissa on 7 kWlämmitys teho ja "Panasonicin full rotary dc kompressori". Schroll ?
Onko tuo huono ? Olisi mökille tarpeen laittaa uusi pumppu kun 12 v vanha Daisekkai vetelee viimeisiään, tehnyt kaikki talvet peruslämpöä.
Vai olisiko jokin muu paree...
 
Ylös Bottom