SSL- sertifikaatti otettu käyttöön

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • Ylläpito
  • #1
Sivuston liikennöinti on nyt suojattu SSL- salauksella. Sivuston liikennöinti ohjataan automaattisesti osoitteeseen https://lampopumput.info.

Jos tulet sivuille yleensä kirjanmerkkien kautta ja huomaat ettei kirjautumisesi enää säily automaattisesti, niin korjaa kirjanmerkkiisi osoite yllä mainittuun muotoon (eli http:// -> https://). Mielellään tarkalleen yllä mainittu muoto ilman www:tä. Eräällä toisella sivustolla oli tällainen kirjanmerkeistä johtuva ongelma.

Tietosuojakäytännön kappale 2.6 on päivitetty. Alla ote päivitetystä kohdasta. En tästä pyydä erikseen hyväksyntää kaikilta käyttäjiltä koska muutos selkeästi parempaan suuntaan eikä vaikuta käyttäjiltä kerättäviin tietoihin tai käyttäjien oikeuksiin mitenkään.

2.6 Tietoturva

Sivuston liikennöinti on salattua https- prokollan mukaista liikennettä. SSL- serifikaatilla suojatun tiedonsiirron palvelimen ja käyttäjän päätelaitteen välillä pitäisi estää salasanan tai muiden henkilötietojen joutumista selväkielisenä hyökkääjä haltuun.
 
Viimeksi muokattu:

Samppa

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
  • Keskustelun aloittaja
  • Ylläpito
  • #2
Kun mennään keskusteluketjuihin, niin ylös osoiteriville voi tulla oranssia huutomerkkiä
1543237545357.png
ja sitä klikatessa maininta että "sivulla on suojaamatonta sisältöä, kuten kuvia". Tämä johtuu siitä kun useilla on allekirjoituksissa linkkejä joko foorumilla johonkin omaan seurantaketjuun tai kokonaan sivuston ulkopuolelle. Jos nämä linkit ovat http:// linkkejä, niin tulee yllä mainittu virhe. Jos vain mahdollista niin jokainen voisi korjata linkin https:// muotoon jos kohdesivusto tukee sitä. Sinänsä tuosta ei ole kyllä mitään haittaa. Kirjautumis- ja rekisteröintisivun liikenne on aina salattu.
 
Ylös Bottom