Tiilikaton aluskate

ECE

Tulokas
Muiden hommien yhteydessä huomasin aluskatteen näyttävän kuvan mukaiselta. Kyseessä puolitoistakerroksinen talo ja kuvan kohdalla kate nousee ensimmäisen kerroksen katolta toisen kerroksen seinää vasten eikä siinä kohtaa ole tuuletusrakoa, vaan tuo kostea kate on villoja vasten. Talo rakennettu 2000. Tartteeko tälle tehä jotain?
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2022-03-17 175618.png
    Näyttökuva 2022-03-17 175618.png
    444,2 KB · Katsottu: 212

Lappanen

Vakionaama
Onko mitään rakennekuvaa antaa yläpohjasta?

Eikai aluskatteet muovia ole, vai onko tuo aluskatteen pinnassa? Äkkiseltään vaan näyttäisi että kosteutta muovin ja laudan välissä.. :hmm:
 

ECE

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #4
Rakennekuvan saan annettua ensi viikolla. Sen kummempia valokuvia hankala saada enempää kun ei tuota oikein pääse näkemään mistään. Tuossa otin toisen kerroksen seinästä villaa pois lämpimäksi tilaksi muuton yhteydessä.

Ei tuo kate nouse seinää vasten kuin pienellä alueella, laitan varmaan siihen muutaman sentin tuuletusraon, ettei villoihin koske?

Terassin kohdalla näkee myös altapäin tuon katteen kun ei ole eristyksiä tiellä, siellä näyttää kuivalta mutta tuota tummentumaa on sielläkin. En omalla nokalla tunnistanu tummentumassa mitään hajua.
 
Ylös Bottom