Toimiiko uplink

hanuri

Jäsen
Nibe uplinkin nettikirjautumissivulla on yleensä ollut ilmoitukset, jos palvelussa katkoksia. Nytkin oli jo aamupäivästä ilmoitus, että tänään on katkoksia. Ja nyt taitaa olla koko nettisivukin nurin.
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Joo, täälläkin tuli pantua merkille ettei sillä puolella taida tänään olla ihan kaikki kammarit lämmitettyjä. Tai hissi ei mene nykimättä ihan ylös asti.

Aamusta alkaen history näyttää vain vaakasuoraa viivaa ja reilu 5 tuntia tosiaan siitä kun oma laitteisto viimeksi ollut yhteydessä. Mietinkin tuossa jo et pitääkö buutata ohjain uudestaan mut jos muillakin on sama tilanne niin annan vaan olla.

Joskus aiemminkin ollut tuolla puolen nykimistä, hidastelua ja sekoilua niin että käynnistykset ja käyntitunnit yhtäkkiä vähenivät eli jostain syystä palattiin aiempaan pisteeseen. Mut niin pitkiä kun tänään ei oo aiemmin tullut vastaan. Toisaalta vasta reilun kuukauden palvelua käyttänytkin.
 

ahpe

Aktiivinen jäsen
Edelleen yhteys poikki :mad:
Nibe uplinkin nettikirjautumissivulla on yleensä ollut ilmoitukset, jos palvelussa katkoksia.
We're performing some maintenance at the moment which might temporarily affect the availability and functionality of the service. This does not affect the system's functionality with regards to heating and cooling. Sorry for the inconvenience, we'll be back online shortly.
Suoritamme tällä hetkellä jonkin verran huoltoa, joka saattaa tilapäisesti vaikuttaa palvelun käytettävyyteen ja toimivuuteen. Tämä ei vaikuta järjestelmän toimivuuteen lämmityksen ja jäähdytyksen osalta. Pahoittelemme häiriötä, palaamme pian verkkoon.
 
Viimeksi muokattu:

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
On tuo mennyt viikko ollut aika haastava ilmeisesti Uplinkin osalta, välillä palvelu on ollut kokonaan poissa, välillä esitetyt tiedot ovat olleet useita tunteja vanhoja ja aika useasti tuo historia on näyttänyt vain vaakasuoria viivoja.

Tuossa sinänsä hyvää palvelua pilataan heikoilla eväillä ja puutteellisella toteutuksella.. Liekö sitten liian pieni kapasiteetti tuossa heillä servereiden osalta käyttäjämäärään nähden vai missäköhän mättää?
 

roots

Vakionaama
Ollaankohan siellä laittamassa sitä Uplinkiä vähän uusiksi kun S-sarjalaiset ovat astumassa kuvioihin...normaalia muuto+ylösajo ongelmia kun atk-mutterit on hukassa ja sekasi, ei tieto vaan epäillys.
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Vaikeata sanoa, S sarjan osaltahan taisi olla jo muutenkin oma UpLink:insa lähtökohtaisesti. Tiedä sit ovatko nuo S koneet oikeasti tietoteknisesti erilaisia. Toistaiseksi ei nyt markkinoilla kovinkaan montaa mallia ole joten kokemusta ei vielä siltä osin ole.

Mutta jostain syystä tuo nyt tökkii ja pahasti.
 
Ylös Bottom