ulkoporealtaan (4-6 hkö) sähkönkulutus vuositasolla?

tj86430

Aktiivinen jäsen
Helppo ratkaisu on nakata sinne tuollainen MA10700 pool sensor. Lisäksi tarvitaan gateway, joka kytketään piuhalla nettireitittimeen. Varmaan muitakin ja parempia/halvempia löytyy, mutta tuolla pääsee ainakin helpolla.

 

Luukku

Aktiivinen jäsen
Omaan altaaseen saisi Wi-Fi:llä kaikki toiminnot puhelimeen, mutta ei ole vielä tullut investoitua siihen, hintaa laitteella 350€. Langaton uima-allasmittari on toiminut jokseenkin hyvin (25€). Vaikka lämmitin rikkoontuisi niin noissa altaissa on yleensä jäätymisenestotoiminto jolloin käyttää pumppuja niin ettei pääse jäätymään.
 

pjr

Aktiivinen jäsen
Hei!
Tähänkin talouteen tuli viime viikolla ulkoporeallas, Novitekin Salla.

Aloin miettimään lämpötilan seurantaa verkon kautta, esim. talviaikaan reissussa ollessa pystyisi tarkistamaan altaan lämpötilan ja mahdollisesti se myös hälyttäisi jos lämpötila laskee liian alas (sähkökatkon tms. vuoksi). Onko foorumilla tehty minkälaisia ratkaisuja em.asian suhteen?
Mikäli google tuloksiin luottamista niin tuokin allas on Balboan tekniikalla eli BWA WIFI -moduli sinne vois mahdollisesti sujahtaa paikalleen. Ei oo vielä tuo oma tullut niin ei ole vielä tiedossa onko siinä noita hälytoimintoja.

Omaan altaaseen saisi Wi-Fi:llä kaikki toiminnot puhelimeen, mutta ei ole vielä tullut investoitua siihen, hintaa laitteella 350€.
Varmaankin tuosta BWA:sta kyse? Itse pidin tuota 350€ hintaa aika pienenä kun vertaa siihen mitä itse pytty kustantaa ;)
 
Ylös Bottom