Ultimate 13 Pro Plus Basic FP, ulkoyksikön kytkentä?

  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Tere!
Laite on vanha mutta ollut nyt autotallin lämmityksessä. Sinänsä toiminut mutta ulkoyksikkö on välillä jäätynyt aivan tukkoon, jopa niin paljon että puhaltimen siipi ottaa jäähän kiinni ja pitää meteliä. Kastelukannullinen hanakuumaa vettä sulattaa helposti.
Ihmettelen sitä että sulatusvaiheessa sisäyksikkö on totaalisen hiljaa = ei puhalla. Eikös sen pitäisi puhaltaa ja ottaa sisältä lämpöä?
Epäilen että ulkoyksikön magneettikela on kytketty väärään liittimeen koska se oli jossain vaiheessa irti laitteesta.
En tiedä onko ko. kelan kytkennällä sinänsä mitään merkitystä mutta haluan tarkastaa asian.
Voisiko joku jolla on sama laite, ottaa kannen auki ja kuvata liitin riman kytkennät?
Välillä on puhuttu laitteen resetoinnista, mites se suoritetaan? Laittamallako laite sähköttömäksi?
Ohessa kuvat omasta laitteesta.
 

Liitteet

  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Kiitos! Täytyy tutustua tuohon opukseen vähän syvemmin. Ihmetyttää vielä se että sisäyksikkö ei kierrätä ilmaa ulkoyksikön sulatuksen aikana.
 

VesA

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Ei sen kuulukaan, puhaltaisi ilkeän kylmää..Tärkeää sulatusvaiheelle on suodattimien puhtaus, ilma kun kiertää painovoimaisesti.
Toisissa pumpuissa on 'ylläpitomoodi' tms jossa sisäyksikkö puhaltaa sulatusten aikana. Ajatus on että mökki vähän viileänä ja asukkaat muualla.
 

ollikuhta

Aktiivinen jäsen
Ei puhalla sulatuksella. Omassa vähän samaa vaivaa eli välillä pitää sulattaa vedellä, pääasiassa ropellia kun kerää kuuraa sen verran et menee epätasapainoon. Joskus ottanu kiinni jäähän kun ropelien kulmista lähteneet palat pois.
 
Ylös Bottom