ultimate ilpin vikoodi E1. Mitähän mahtaisi tarkoittaa ?

ansku

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Meillä on ollut jo noin 10 vuotta Ultimaten ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä. En muista mallia voiskohan olla joku TWIN malli. Sisäyksikkö ilmoittaa vikakoodia EI. Toinen yksikkö toimii normaalisti. Kaukosäädin toimii normaalisti. Kun ulkoyksikön sammuttaa joksikin aikaa pois päältä ja laittaa virran uudelleen päälle niin sisäyksikkö toimii noin minuutin ajan ja lopettaa toimimisen ja tökkää koodin E1. Missähän vika voisi olla ????? Kiitollinen avusta....
 
Viimeksi muokattu:
Useimmissa Ultin malleissa tuo viittaa sisä- ja ulkoyksikön välisen kommunikoinnin ongelmaan. Vika joko sisä- tai ulkoyksikön piirikortilla tai välikaapeloinnissa. Varmemmin tietäis jos olisi pumpun tyyppi.
 

ansku

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #3
Otin kuvat ulkoyksikön tarrasta ja sisäyksikön tarrasta. Oliskohan niistä apua. Ohjekirjasta ei selviä mikä tyyppi on kyseessä. Ilmeisesti koneen malli on Twin Desing malli.
20190309_163224.jpg
20190309_163941.jpg
 
Midean manuaalin mukaan E1 = No A indoor unit coil outlet temp. sensor.
Eli A-sisäyksikön kennon ulostulopuolen lämpöanturi (manuaalin mukaan kennossa on sisäänmeno- ja ulostulolämpöanturi).
Mahtaisko toimia yhdellä sisäyksiköllä jos toisesta irrottaa välikaapelin niin vois kokeilla.
 

ansku

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #7
Joo kokeiltiin niin että kaapeli vaihdettiin toisesta sisäyksiköstä tuohon toimimattomaan alakerran yksikköön niin ei toimi. Yläkerran yksikkö toimii normaalisti. Laitan yv sähköp.osoitteen.
 
Ylös Bottom