Vivax Y design ja wifi ongelma.

AntVaa

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #1
Tuli laiteltua tuollainen ilmalämpöpumppu taloon ja aikani rassailtua joudun nyt nostamaan kädet pystyyn kun en saa wifi toimintoa toimimaan. Ohjeet tuli mukana mutta niiden avulla en saa toimimaan etäohjausta. Ja sopivasti Vivax tukihenkilö on kesälomalla.

Olisiko täällä jollain vastaavaa pumppua wifi ominaisuudella joka olisi sen saanut toimimaan?

Android puhelimeen piti ladata Nethome Plus sovellus ja rekisteröityä sinne. Sen jälkeen pumppu AP asetukseen, puhelimesta wifi päälle ja alkaa asentaa sovelluksesta "New Device". Wifi tikun mukana mikä asennetaan pumpun sisäyksikköön tuli mukana qr koodi joka pitäisi lukea nyt seuraavana, siitä tulee ilmoitus että illegal qrcode. No manuaalisesti asennettuna oli toinen vaihtoehto ja pääsenkin nyt niin pitkälle että pystyn klikkautumaan tuohon pumpun wifi lähettimeen sisään. Siihenpä tämä sitten tökkää, ohjeiden mukaan pitäisi kysyä että airconditioner want to use your wifi van eipä kysele. Sen verran tuessa osasi mies sanoa että ei kaikiten ole ihan nipsnaps homma yleensä. Kunnolla hermo pinnassa

Oisko täällä antaa apuja?
 

AntVaa

Tulokas
  • Keskustelun aloittaja
  • #2
Autan itseäni. Laitoin GPS:n puhelimesta päälle niin välittömästi sain asennuksen suoritettua loppuun...
 

Koppiainen

Tulokas
Mainitsempa tähän samaan itsellä ollut ongelma Vivax J laitteen kanssa.

AC Freedom -sovellus ei tahtonut yhdistää ohjeiden mukaisesti ja ilmeisesti syynä oli SSID:n välimerkit ( - ). Laitoin toisen purkin kautta menemään ja heti toimi. Tämä luki sovelluksen Config failed check items -linkissä, mutta eihän sitä heti tullut tarkistettua.

Ei näillä Y ja J laitteella taida juurikaan yhteistä nimittäjää olevan kuin Vivax -brändi.
 

janti

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Ei näillä Y ja J laitteella taida juurikaan yhteistä nimittäjää olevan kuin Vivax -brändi.
Juu ei olekaan
 
Ylös Bottom