Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eipä tuohon taida olla muuta konstia kuin puhallusta pienemmälle tai sisäyksikön vaihto isompaanOnko sattunut silmiin ratkaisuja sisäyksikön puhallusmelun vaimennukseen vai onko jopa tullut jotain rakenneltua?
Vesikiertoinen lämmitys ja VILP.Onko sattunut silmiin ratkaisuja sisäyksikön puhallusmelun vaimennukseen vai onko jopa tullut jotain rakenneltua?
Niin,että onko noista Temun tuotteista mitään hyötyä puhallusmeluun tai muutenkaan?En ihan ymmärtänyt..
Jos sieltä saa halpoja "ryijyjä" seinille ja mattoja lattialle sekä jotakin vastaavaa kattoonkin kiinnitettäväksi, nuo varmaankin imevät ääntä tehokkaammin kuin yritykset tehdä itse ääntä aiheuttavalle laitteelle jotakin muuta kuin vähentää puhallustehoa ronskisti.Niin,että onko noista Temun tuotteista mitään hyötyä puhallusmeluun tai muutenkaan?
Siis kysytkö, miten puhaltimen melua voi pienentää? Aina helpoiten lisäämällä äänieristystä väliaineeseen, jotka pitkin melua kantautuu. Kun se kantautuu pitkin ilmaa, kanavat on vuorattava mahdollisuuksien mukaan ääntä imevillä materiaaleilla ja kanavien puuttuessa (käytännössä melkein kokonaan) vuoraamalla ympäristöä ääntä imevillä materiaaleilla niin paljolti kuin käytännössä mahdollista ja siedettävää.Millä perusteella?
Korkeiden äänien vaimennus varmaan vaatisi jonkinlaisen villasärmin tms. laitteen ja mittauspisteen väliin?Pitää vain kokeilla tarkemmat paikat ja koot sekä keksiä siisti tapa naamioida nämä. Tämä oli vain jämäpala mikä löytyi.
Ompas simppeli ratkaisu, oliko ero myös korvakuulolta yhtä selvä?Tein vähän aikaa sitten testin.
ILP alle laitoin 50 mm paksua villaa. Hiljeni selvästi. Mitä kovempaa puhalsi, sen isompi ero.
Ohessa mittaus. Ylin ilman villaa ja kaksi toistoa villalla alla.
Pitää vain kokeilla tarkemmat paikat ja koot sekä keksiä siisti tapa naamioida nämä. Tämä oli vain jämäpala mikä löytyi.