Myyntipalstojen "löydöt"

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Osaakohan tuo vvm300 ohjata uudempia pumppuja?
Pelkkä ohjain ~500€
Todennäköisesti ei, tämä on vanhempaa teknikkaa kuin esim vvm-320.
Edit: nopea kuukletus: yhteensopiva NIBE F2030, F2040 ja F2300 kanssa jos on samaa aikakautta smo10 kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

fraatti

Vakionaama
Maalämpöpumppu NIBE 1255-6, hinta 4500EUR
Tämä olikin mielenkiintoinen löytö. Täysin samalla paikalla sijaitsi vuosi sitten AIT:n invertteri maalämpöpumppu joka oli myynnissä viimevuoden lokakuussa torissa. Löysin vielä keskustelun kännykästä missä olin höpissyt erään tutun kanssa että koneen vieressä on puskurivaraaja sekä lattiassa jakotukit. Luultavasti siis pattereita ja lattialämmitystä sekaisin. Todennäköisesti tuo AIT:n hinta oli tuolloin noin 4000€.

Pienellä googlettelulla samalta henkilöltä Olli P. löytyy työkokemusta IVT:ltä, scanwarmilta, sekä ainakin 2017 niben aluemyyntipäällikkönä.

Mistähän nyt mahtaa kiikastaa? Olisikohan sähkövastukset lattiassa paras ratkaisu? :D
 

repomies

Hyperaktiivi
Se AIT:n tarina meni niin, että mies reissaa ja rouva valittaa palelevansa kotona. Mies ei halua käyttää termostaatteja, vaan käyrällä pitäisi pärjätä.

Ehkä kannattaisi tuonkin herran päivittää näkemyksiään termostaattien osalta ainakin näiden invertterivehkeiden kanssa. Tottahan toki siinä hyötysuhde heikkenee kun pusketaan pikkuisen liian kuumaa kiertoon, mutta silti tällainen vajaa parisataaneliöinen kämppä menee käyttösähköineen alta 10000kWh per vuosi, eikä tartte kuunnella ihmeempää hellasäröä kun termostaateista saa lisää lämpöä per huone, toki lämpökäyrän rajoissa. Eikä tule pätkäkäyntiä ainakaan AIT:n kanssa. Toki AIT:ssa on huonot puolensa joten Nibeen vaihto saattoi ollakin paikallaan, ja sai varmaan halvalla koneen, mutta ei se vaihtamalla silti aina parane.
 

roots

Vakionaama
Toki AIT:ssa on huonot puolensa joten Nibeen vaihto saattoi ollakin paikallaan, ja sai varmaan halvalla koneen, mutta ei se vaihtamalla silti aina parane.
Voi olla niinkin että meni huonommaksi jos tuo @fraatti mainitsema sekalämmitys puskurilla/varaajalla patterit+lattia oli kyseessä...ei tiiä mitä tuolla touhutaan.
 

pökö

Rele-aikakauden änkyrä
Ehkä kannattaisi tuonkin herran päivittää näkemyksiään termostaattien osalta ainakin näiden invertterivehkeiden kanssa. Tottahan toki siinä hyötysuhde heikkenee kun pusketaan pikkuisen liian kuumaa kiertoon, mutta silti tällainen vajaa parisataaneliöinen kämppä menee käyttösähköineen alta 10000kWh per vuosi, eikä tartte kuunnella ihmeempää hellasäröä kun termostaateista saa lisää lämpöä per huone, toki lämpökäyrän rajoissa
Täällä pumpataan varsin tyytyväisenä hieman ylilämpöisellä käyrällä. Jos säästömaailma tähän kaatuu niin saa kaatua
 

VesA

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Hankala koko tuo? Lattian(puu, lastulevy) alle tulee se 20mm letku ja 16mm sitten valuun....milloin joku hakuaisi 16mm lautalattiaan?
Meillä on 12mm joka paikassa, maksimitiheydellä. Sen päällä on sitten parketti, laminaatti tai linoleumi. Myös valuissa on 12mm - ja kylpyammeessa. Kun itse tekee ei tarvitse pihtailla asennustyön hinnassa, voi laittaa paljon putkea tiuhaan.
 

pjr

Aktiivinen jäsen
Jos joku sattuu bongaamaan Ultin 9000 eev:n, ES 9kW tai ES 11kW kennovikasen tms. vehkeen ni voi vinkata. Ois tarvetta ulkoyksikön piirikorteille.
Eli omaa sukua Amitime AVH24-V1D.. tai AVH30-V1D.. Uudet kortit oli vähän tyyriin puoleiset.

ylläpito voi poistaa jos ei näe sopivaksi tehdä "ostoilmoitusta" tähän ketjuun.
 

Tois puol jokke

Vakionaama
Viesmanni Vitocal 222-G 6Kw, 800€.
Kysäsin niin toimivana on kompura ollut. Tuo on sen anodin laippa mikä vuotaa. Poraa uudet kierteet niin luusis saavan kuntoon suht helpolla. Toki 10v vanha pumppu

 

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Nibe SMO40 ohjausyksikkö 500 EUR
 
Viimeksi muokattu:

Espejot

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Käyttämätön maalämpöpumppu Nibe F1245-8, 4900 EUR
 

VesA

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Näyttää firman kaikissa myynnissä olevissa tuotteissa olla pientä pintavikaa.
Kannattaa jatkossa varmaan logistiikkaan kiinnittää tarkempaa huomiota.
Eiköhän nuo trokaa vahinkotavaraa tyyliin th-market ja kumppanit. Tavara tuppaa vaan olemaan ainakin TH-marketissa kallista siihen nähden kuinka lytyssä se on, savunhajuisia karkkipusseja saa sieltä kyllä sopuhintaan.
 

kurre orava

´pitkähän on pilalla, lyhyttä on helppo jatkaa...´
Nibe SMO40 ohjausyksikkö 500 EUR
Tuo SMO on kyllä hinnaltaan kipailukykyinen, tosin ihmetyttää miksi joku olisi hankkinut sellaisen ylimääräisenä ja sittemmin luopuisi siitä. En nyt mene väittämään että kyseessä olisi ikään kun kuumaa kamaa mutta kyllä tuo alkuperä kuitenkin mietityttäisi jos tekisi moisesta kauppoja. Tosin, kai myyjällä on tuohon joku luonnollinen selitys, on ollut tarkoitus hankkia tuon lisäksi VILP mutta suunnitelmat muuttuneet tms.

Nimimerkillä ostin juuri itselleni samanlaisen huomattavasti kalliimmalla. Toki kauppa virallisia kanavia pitkin ja kaupasta alv kuittikin mitä tuskin saa jos yksityiseltä ostaa.
 
Ylös Bottom