Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kastelukannusulatusta kehiin vaan.Lisäksi ulkoyksikkö jäätyy alareunasta pohjasta alkaen n. 3cm kyljen aukkojen yläpuolelle asti.
Puhallusilma kyllä kuumenee hyvinkin kuumaksi mutta kun ilma ei liiku muuten kuin 4/4 puhalluksella, ei kämpän lämpötila pysy.
Lopputulema on että LN35 on todellisessa käytössä tehottomampi kuin AP35 ja lisäksi se on meluisampi todellisessa käytössä kun puhallusta on pidettävä täysillä.
Ei siellä taida olla edes paikkaa. Ulkoyksikköhän on Multi hyperheat ja sikäli erilainen että sisäyksiköitä on kaksi. Ulkoyksikkö on ISO.Oliskohan laitteessa valmis liitäntä vastukselle? Minulla LN2HZ mallissa on pohjapelti ja pohjavastus. Kylki tuuppaa vähän jäätämään kennon päästä koska ulkokuori on liian lähellä, mutta ei kiinni
Bauhauss ei ole myynyt multia koskaan minun tietääkseni eikä tämä sieltä olekaan hankittu.Speksien mukaan AP35 tosiaan puhkuu isompia ilmamääriä vs LN25 lukuunottamatta super hight nopeutta.
LN25 / AP35
--------------------------
super high 864 / 774
high 510 / 534
med. 426 / 438
low 342 / 354
silent 240 / 294
Eihän noi erot isoja ole silent - high nopeuksissa, mutta saako sisäyksikkö nyt riittävästi ilmaa, jota puhaltaa? LN:n sisäyksikkö on isompi kuin AP:n yksikkö ja jos/kun asennettu edellisen tilalle, niin onko yksikön ja katon väliin jäänyt riittävästi tilaa? Speksien mukaan pitäs jäädä vähintään 60mm.
Bauhaus on myynyt tuota etelän-euroopan laitteita, joihin Kataikko Oy on järjestänyt sulanapitokaapelin. Jos Bauhausista ostettu, niin reklamaatiota sinne, että hoitavat asian kuntoon tuolta osin.
Maatelineellä meillä LN-35 eikä kuulu kovillakaan pakkasilla juuri mitään sisälle. Voin kyllä suositella maatelinettä.Saako näitä pumppuja muka semmoisena etteivät tärisisi ja värisisi? Meillä on kaksi samanlaista LN25:sta ja ne on ajastattava käymään siten etteivät ole päällä kun yritetään nukkua. -10asteesta kylmemmäksi kun menee niin pitävät aivan sietämätöntä ääntä, vaikka takuutyönä on asennettu jousetkin kumien tilalle. Ulkoyksiköt on betonielementtiseinässä kiinni.
Korjaako maatelineille laittaminen tämän ongelman? Toivottavasti, sillä alakerta on aikalailla nukkumiskelvoton tällä melulla.
Varmaan riippuu myös talon seinärakenteesta, että miten ääni kuuluu sisälle.Kyllä LN25 (ei 2 versio) kuuluu vaikka on maatelineellä.
Varsinkin sulatusten yhteydessä kun tehopiikki käy päällä.
Mutta sama tulee myös kylmillä keleillä kun kunnolla tehoa otetaan.
Edit. talvi tullut.Aamuyöstä selvästi pakkasta ja kuiva keli.
Tänään alkoi reilusti lunta tulemaan ja keli lähentelee jo nollaa.
Oli keli mikä hyvänsä, Mitsurunner vaan porskuttaa ja osaa säätää sulatustarvetta oikein vallitsevien olosuhteiden mukaisesti
Päivitin toissapäivänä uusimman version Mitsurunnerista
Saa talvi tulla
katso liitettä 89444katso liitettä 89445
Meillä oli aiemmin Mitsubishin multisplit, jonka ulkoyksikkö oli seinätelineellä kiinni betoniseinässä, ja jyrinä resonoi ikävästi eri puolille taloa. Lisäksi ulkoyksikköjen viereisessä huoneessa kuului ulkoyksikön käyntiäänet aika ikävästi varsinkin, kun kompressori otti tai laski kierroksia.Saako näitä pumppuja muka semmoisena etteivät tärisisi ja värisisi? Meillä on kaksi samanlaista LN25:sta ja ne on ajastattava käymään siten etteivät ole päällä kun yritetään nukkua. -10asteesta kylmemmäksi kun menee niin pitävät aivan sietämätöntä ääntä, vaikka takuutyönä on asennettu jousetkin kumien tilalle. Ulkoyksiköt on betonielementtiseinässä kiinni.
Korjaako maatelineille laittaminen tämän ongelman? Toivottavasti, sillä alakerta on aikalailla nukkumiskelvoton tällä melulla.
Oliko joku muuten jo joskus mitannut ja/tai laskenut, että paljonko COP paranee tai "ylimääräinen sähkönkulutus" vähenee, kun sulatusväli pitenee 2h => 4h?Edit. talvi tullut.
Nyt pakkasta rapia -25'C ja Mitsurunner pelittää edelleen hyvin vaativimmissakin olosuhteissa. Sulatus keskimäärin kuivakalla kelillä 4 tunnin välein, kuten säädetty (oletussäätö säälisulatukselle on 3 tuntia).
Voin suositella
Muistelen, että @puu :lla on näistä numeerista dataakin, eli on mitattu COPien eroja.Oliko joku muuten jo joskus mitannut ja/tai laskenut, että paljonko COP paranee tai "ylimääräinen sähkönkulutus" vähenee, kun sulatusväli pitenee 2h => 4h?
(Varoksi täsmennys, että haen tässä nyt siis jonkinlaista numeerista tulosta, en kvalitatiivista mielipidettä. Erohan ei kait liene kovin suuri, mutta toisaalta taas ainakin asumismukavuuteen voi vaikuttaa se, miten usein sisäyksikkö "keittelee perunoita"... )
Tuossa on sen verran monta muuttujaa lämmitystarpeesta ja ulkolämpötilasta lähtien, että ei tuosta oikein voi yksiselitteistä numeerista tulosta antaa. Merkitys kuitenkin aika pieni. Sitten taas jos verrataan hullunkiertoa eli 40min sulatusväliä 2h sulatusväliin, on vaikutus jo selkeä, etenkin kunnon pakkasilla. Etenkin jos hullunkierron syystä pumpun apuna joudutaan käyttämään esim. suoraa sähkölämmitystä.Oliko joku muuten jo joskus mitannut ja/tai laskenut, että paljonko COP paranee tai "ylimääräinen sähkönkulutus" vähenee, kun sulatusväli pitenee 2h => 4h?
(Varoksi täsmennys, että haen tässä nyt siis jonkinlaista numeerista tulosta, en kvalitatiivista mielipidettä. Erohan ei kait liene kovin suuri, mutta toisaalta taas ainakin asumismukavuuteen voi vaikuttaa se, miten usein sisäyksikkö "keittelee perunoita"... )
Kannattaa sammuttaa laite hetkeksi esim. sulatuksen lopuksi ja katsoa tokeneeko sillä.Viime vuonna asennettu ln-25 sulattelee kennoa 30min välein -16 asteen pakkasessa.
Tällä tempulla saatiin väli 1h25min Mistä tälläinen sekoaminen johtuu? Voiko tulla sähkökatkosta? Vai rupeaako hullunkierto taas vähän ajan päästä pyörimään jälleen?Kannattaa sammuttaa laite hetkeksi esim. sulatuksen lopuksi ja katsoa tokeneeko sillä.
Joku oli laittanut toistuvan muutaman minuutin buutin (OFF/ON) kerran vuorokaudessa ja sillä saanut homman tokenemaan.Vai rupeaako hullunkierto taas vähän ajan päästä pyörimään jälleen?
Luultavasti se on 90min =1h 30 min. Noilla "IVO booteilla" saa oppivan logiikan muistin nollattua ja sen jälkeen pumppu aloittaa sulattelut 90min oletusvälillä. Siitä sitten taas alkaa oppia johonkin suuntaan.Tällä tempulla saatiin väli 1h25min Mistä tälläinen sekoaminen johtuu? Voiko tulla sähkökatkosta? Vai rupeaako hullunkierto taas vähän ajan päästä pyörimään jälleen?
KiitoksiaPitää katsoa mihin suuntaan lähtee oppimaan. Jos lähtee taas tiheälle välille niin tekeekö myyjät näille mitään? Kuitenkin takuuta jäljellä...Luultavasti se on 90min =1h 30 min. Noilla "IVO booteilla" saa oppivan logiikan muistin nollattua ja sen jälkeen pumppu aloittaa sulattelut 90min oletusvälillä. Siitä sitten taas alkaa oppia johonkin suuntaan.
Sulatusväli on 30-150min ja jos sillä välillä pysyy, myyjä ei tee mitään.KiitoksiaPitää katsoa mihin suuntaan lähtee oppimaan. Jos lähtee taas tiheälle välille niin tekeekö myyjät näille mitään? Kuitenkin takuuta jäljellä...
Joo, kyllä se hullunkierrrolta vaikuttaa.Viime vuonna asennettu ln-25 sulattelee kennoa 30min välein -16 asteen pakkasessa. Kenno ei ollut edes jäässä. Lämmitys, puhallus 4/4 ja pyynti 22, takkatoiminto päällä. Onko tässä hullunkiertolainen? Eilen -8 asteen pakkasessa sain kellotettua 48min. Ulkoyksikkö muz-ln2vghz2 ja sisä msz-ln25vg2v. Eli onko kyseessä tämä uudempi malli?
Onhan tuossa piikki - käydään nollassa - ja sitten ajellaan. Näyttää sulatuskierteeltä. LN:stä on piiitkät modausketjut joilla tuota on koitettu taklata ja onnistuttukin, en tiedä pätevätkö kakkosversioon.mutta käppyrä näyttää mielestäni enemmän hullunkierrolta kuin pätkäkäynniltä.
Pätevät kakkosversioonkin. Sulatushuijaus toimii hyvin: www.mitsurunner.comOnhan tuossa piikki - käydään nollassa - ja sitten ajellaan. Näyttää sulatuskierteeltä. LN:stä on piiitkät modausketjut joilla tuota on koitettu taklata ja onnistuttukin, en tiedä pätevätkö kakkosversioon.